Είστε όλοι για τα... μπάζα

Σάβ, 30/01/2021 - 13:10
Λευτέρης Πυκνής

Ίσως είναι λίγο δύσκολο αυτό που θέλω να γράψω και να περιγράψω αλλά δυστυχώς όπως έλεγε και ο μπάρμπα Σπύρος ο πατέρας μου "στην ώρα του βλαστήμησε και ψυχικό μην κάνεις"!

Και ίσως είναι η ώρα και η στιγμή ως ένας ενεργός πολίτης που έχω λόγο και γραφίδα να σάς τα πω ή μάλλον να σας τα ψάλλω από την καλή και την ανάποδη!

Ακούω πάλι και διαβάζω τις τελευταίες μέρες σχετικά με χώρο  για κέντρο υποδοχής και καταγραφής για τούς λαθρομετανάστες και σηκώνονται οι τρίχες της κεφαλής μου με τις συνεχείς παλινωδίες πού επί δύο και πλέον χρόνια όλα τα μέλη του Δημοτικού συμβουλίου δεν είσαστε άξιοι να πάρετε μια ομόφωνη απόφαση και να ορίσετε μια συγκεκριμένη τοποθεσία! 

Αν τότε υπήρχε η σωστή τοποθέτηση και ενημέρωση του Χιώτικου λαού από όλους σας ομόφωνα και δίχως κομματικά τερτίπια και οφέλη με καυγάδες και τραμπουκισμούς σήμερα δεν θα ψαχνόμαστε πάλι για να βρεθεί η σωστή τοποθεσία για Κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης για τούς λαθρομετανάστες!

Πολλοί πιστεύω ότι θα το έχετε μετανοιώσει που κάψατε το (18) που βρίσκεται στην θέση του πουθενά και μακριά ακόμη και από το βλέμμα του ουρανού για να επωφεληθείτε πολιτικά με τις αντιδράσεις σας! 

Δηλαδή τί περιμένουμε να πράξει το κράτος με όλη αυτή την ασυδοσία των λαθρομεταναστών να διαγωνίζεται;

Τώρα μάλιστα που υπάρχει και δικαστική απόφαση για την ΒΙΑΛ; Να κάτσει με σταυρωμένα χέρια; 

Και επειδή έχω μάθει να μην μασάω τα λόγια μου σάς λέω ότι είστε όλοι για τα μπάζα, ανίκανοι να πάρετε  μια σωστή απόφαση και πετάτε την μπάλα στην εξέδρα και λάσπη ο ένας στον άλλο χωρίς τσίπα και ντροπή. 

Δεν μας λέτε καλύτερα πόσοι φίλοι ή συγγενείς σας έχουν μόνιμη εργασία στη ΒΙΑΛ; Ή εάν πλήττεται η αγορά από τυχόν απομάκρυνση των μεταναστών στου διαόλου την μάνα χιλιόμετρα μακριά από την πόλη; 

Τα καλά και συμφέροντα όλων σας! 

Σταματήστε λοιπόν να καυγαδίζετε σαν τα κοκόρια και προσγειώθητε στην πραγματικότητα και κάτσετε κάτω τον κώλο σας και πάρτε σωστή απόφαση και ορίσετε τοποθεσία για να γίνει αυτό το περιβόητο κέντρο κράτησης και καταγραφής ασύλου ή ότι άλλο λέγεται και μην βάζετε ξανά τους πολίτες σε μπελάδες και σε αντιπαράθεση με την δικαιοσύνη!

Εγώ αστειευόμενος και με πολύ χιούμορ προτείνω την "Αρβανίτισσα" πού βρίσκεται ψηλά και έχει ωραία θέα και καθαρό οξυγόνο για να ξελαμπικάρει το μυαλό! 

Σάς εύχομαι καλά Μυαλά και φώτιση για να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα! 

Φροντίστε να βρείτε λύση άμεσα προτού πέσει ξύλο και χυθεί αθώο αίμα!

Εύχομαι οι τρεις Ιεράρχες τις τρις ηλίου θεότητας φωστήρες που γιορτάζουμε να σας φωτίζουν!

Καλό Σαββατοκύριακο με Υγεία και χαρά!

 

Άλλες απόψεις: του Λευτέρη Πυκνή