Ελεύθερο κάμπιγκ ή νομαδική ζωή και για ποιόν;

Πέμ, 13/04/2017 - 16:08

Σήμερα 5 Απριλίου 2017 πολύς λόγος γίνεται από το πρωί στα Μ.Μ.Ε. για την πρόταση τριάντα τόσων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ,που θέλουν πολύ να επιτραπεί η ελεύθερη  κατασκήνωση, το κάμπινγκ  δηλ. που τώρα απαγορεύεται σ΄όλη την Ελλάδα.

Ακούγονται διάφορα από την αντιπολίτευση, όπως πχ.: εδώ ο κόσμος καίγεται, η αξιολόγηση δεν κλείνει, οι συντάξεις πάνε κατά διαβόλου, η εγκληματικότητα στα ύψη, φράγκα δεν υπάρχουν και οι Συριζαίοι σκέπτονται το ελεύθερο κάμπινγκ και τις διακοπές (τάχα) των φτωχών πολιτών. Χα,χα,χα….

Στην απογευματινή ενημερωτική  εκπομπή του ΣΚΑΙ ,ένας απ΄αυτούς καλεσμένος του Μπογδάνου, ομολογεί ότι ενώ δεν έχει κάνει ελεύθερο κάμπνγκ ποτέ, επειδή δεν είναι του στυλ του, παρ΄όλα αυτά όμως υποστηρίζει την συγκεκριμένη πρόταση, ένας θεός  ξέρει γιατί, συν κάποιες δικαιολογίες οικονομικής φύσεως. Χι,χι,χι…..  Ούτε  κουβέντα για το ‘’προσφυγικό’’ και την εισβολή των αμάχων, του Σταύρου Λυγερού. Λες και κανείς δεν έχει διαβάσει το βιβλίο του Σπύρου Βρυώνη <<Η παρακμή του  μεσαιωνικού ελληνισμού στην Μικρά Ασία και η διαδικασία εξισλαμισμού>>  που πέτυχαν σε μεγάλο βαθμό οι νομάδες που κατασκήνωναν γύρω από τα χωριά και παρενοχλώντας, κλέβοντας, βιάζοντας έκαναν τους κατοίκους τους να τα εγκαταλείπουν και να τα αφήνουν στο έλεος των μουσουλμάνων…

Έτσι χάσαμε την Μικρασιατική χερσόνησο. Με αυτά και μ΄αυτά γράφτηκε το βιβλίο της Kelly M.Greenhil :<<Όπλα μαζικής μετανάστευσης. Αναγκαστική μετακίνηση, καταναγκασμός, εξωτερική πολιτική>>, που βραβεύθηκε το 2011 σαν το καλύτερο βιβλίο της χρονιάς στις Η.Π.Α. και μιλά  ακριβώς για τον τρόπο αλλοίωσης και χειραγώγησης κοινωνιών και πολιτισμών.

Και κακώς, οι δοσίλογοι και οι συνεργάτες των Γερμανών,(του εχθρού), δεν τιμωρήθηκαν μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, με ετούτους εδώ τι θα γίνει ; Θα τους ονομάσουμε χρήσιμους ηλίθιους (χρήσιμους για τον Ερντογάν), και θα τους την χαρίσουμε λόγω βλακείας ;

Eλλαδίτσα μου, έχουν έρθει τα πάνω κάτω και τα αριστερά έχουν πάει τέρμα δεξιά.«Η συντηρητικοποίηση της αριστεράς και ο εξισλαμισμός  του δυτικού ριζοσπαστισμού», δεν είναι ένα  επιστημονικό κείμενο. Όταν αγανακτισμένος το έγραψα και το δημοσίευσα ήταν απλώς ένας προβληματισμός. Τώρα είναι απλώς η πραγματικότητα….

Τελικά λυπάμαι, όμως νομίζω ότι θα χυθεί πολύ αίμα.

Άλλες απόψεις: Του Θανάση Γεωργούλη