Ένας καλός οιωνός!

Πέμ, 14/11/2019 - 10:23

Θεωρώ καλό οιωνό Συνεργασίας του Δημοτικού συμβουλίου την τοποθέτηση του Βασίλη Μυριαγκού ως προέδρου της ΔΕΥΑΝΧ για τους εξής συγκεκριμένους λόγους.

1) Πρώτο και το καλύτερο από την στιγμή που διορίστηκε πρόεδρος άρχισε να βρέχει που εδώ και τόσο πολύ καιρό δεν βλέπαμε ούτε σταγόνα νερού και στο τέλος θα κάναμε λιτανεία.

2) Η αξιολόγηση από τον Δήμαρχο Σταμάτη ΚΑΡΜΑΝΤΖΗ των εμπειριών που επί τόσα χρόνια έχει ο Βασίλης Μυριαγκός στον χώρο της αυτοδιοίκησης και σαν πρόεδρος του Νομικού προσώπου.

3) Η μελλοντική συνεργασία όλων των πολιτικών πεποιθήσεων και παρατάξεων στο Δημοτικό συμβούλιο για το καλό του τόπου μας και γενικώς των πολιτών της Χίου.

4) Να ξεφύγουν οι αντιπαλότητες και οι κομματικές σκοπιμότητες σε τοπικά θέματα και σε έργα πού θα πρέπει να προγραμματιστούν και να υλοποιηθούν.

5) Να σταματήσουν οι καυγάδες και οι πολιτικές κομματικές αντεγκλήσεις μεταξύ των Συμβούλων και να παραχθεί παραγωγικό έργο όπως άλλωστε ήταν και οι περισσότερες προεκλογικές δεσμεύσεις και εξαγγελίες όλων των παρατάξεων.

Πιστεύω ότι ο χιώτικος λαός επιθυμεί συναίνεση και Συνεργασία απ' όλους τους εκλεγμένους τοπικούς και περιφερειακούς συμβούλους για να δούμε επιτέλους και καμιά άσπρη μέρα! Ο Βασίλης Μυριαγκός μας έφερε βροχή! Άρα ή τοποθέτησή του ως προέδρου της ΔΕΥΑΝΧ είναι καλός οιωνός.

Εύχομαι σε όλους κουράγιο και δύναμη στο έργο σας για το συμφέρον της Χίου και του λαού μας! 

Άλλες απόψεις: του Λευτέρη Πυκνή