GERMAN SUBMARINES Η αλήθεια σώζει

Παρ, 11/05/2018 - 12:06
Γεωργούλης Θανάσης

Πριν την εισβολή της Τουρκίας στη Συρία και την κατάληψη της πόλης Αφρίν, ο πρωθυπουργός της Τουρκίας είχε επισκεφτεί επισήμως την κ. Μέρκελ και υπέγραψε πάνω από τριάντα συμφωνίες με την Γερμανική Πολεμική Βιομηχανία. Επρόκειτο για αληθινά όπλα σαν και αυτά που συστηματικά προμηθεύει η Γερμανία την Τουρκία και όχι για ψευτοσυμφωνίες για S-400 οι οποίες έχουν μοναδικό στόχο την σύγκρουση Ρωσίας – ΗΠΑ και νίκη του Άξονα Γερμανίας – Τουρκίας (συμμάχων σε τρεις παγκοσμίους πολέμους).

            Εκείνες τις μέρες, συγκεκριμένα στις 19-2-2018, έγραψα ένα κείμενο με τίτλο «Γερμανία – Τουρκία, συμμαχία» που κυκλοφόρησε στον τοπικό τύπο. Παραθέτω μια φράση: «Όμως η Τουρκία δεν εξασφάλισε μόνο το πολεμικό υλικό που απαιτείται για τη δημιουργία περισσότερων προσφύγων αλλά εξασφάλισε και 3+3 δισεκατομμύρια Euro σαν βοήθεια για τις ανάγκες του προσφυγικού προβλήματος που η ίδια δημιούργησε εξοπλίζοντας τον ISIS και την αντιπολίτευση του κ. Ασάντ ξεκινώντας έτσι τον πόλεμο στη Συρία».

            Εδώ πρέπει να συμπληρώσω ότι εκείνη την εποχή που ο Ερντογάν, για καθαρά δικούς του λόγους, αποφάσισε να διαλύσει την Συρία του Ασάντ, ο Αμερικανικός παράγοντας παραπλανήθηκε πιστεύοντας ότι ο εχθρός των εχθρών των ΗΠΑ δεν μπορεί παρά να είναι φίλος των ΗΠΑ. Αμ δε… ΕΡΝΤΟΓΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ δεν είναι μόνο ο τίτλος κειμένου που έχω ήδη δημοσιεύσει αλλά είναι και ο άνθρωπος που έχει στο τσεπάκι του πολλούς προέδρους υπερδυνάμεων λόγω ακριβώς της μοναδικής ικανότητας που έχει στην παραπλάνηση.

            Πάρτε για παράδειγμα τους νέους πρόσφυγες που προέβλεψα ότι θα δημιουργήσει η Τουρκία στο Αφρίν με τα όπλα και τα χρήματα που της έδωσαν οι Γερμανοί. Οι πρόσφυγες από την περιοχή του Αφρίν είναι ήδη εδώ, όμως κανείς δεν σκέπτεται να βομβαρδίσει την Τουρκία ή την Γερμανία. Αντιθέτως όλοι σκέπτονται να λύσουν το προσφυγικό πρόβλημα εδώ.

            Επιπλέον ο «κακός Ασάντ» δεν επιτρέπει στους Δυτικούς να δουν την επιθετικότητα, τον επεκτατισμό και τον Ισλαμικό ιμπεριαλισμό του Ερντογάν που ξανακτίζει την Οθωμανική Αυτοκρατορία μπροστά στα μάτια μας.

            Εδώ και χρόνια οι Κούρδοι καταγγέλλουν την Τουρκία ότι ρίχνει χημικά δηλητήρια στις σπηλιές του Κουρδιστάν για να μη μπορούν να καταφύγουν σε αυτές οι Κούρδοι μαχητές και ο Κουρδικός λαός που βρίσκεται υπό διωγμό. Αυτό θυμίζει τους Γερμανικούς θαλάμους αερίων στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Αν η χρήση χημικών είναι το πρόβλημα, τότε γιατί οι Δυτικοί βομβαρδίζουν τον Ασάντ και όχι τον Ερντογάν τον παραπλανητή..;;

            Πέρσι οι Τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, σε μια προβοκάτσια, έριξαν χημικά στη Συρία. Τότε οι Αμερικανοί για να αποδείξουν την ευαισθησία τους, εκτόξευσαν πενήντα εννέα τόμαχοκ ενάντια στον κακό Ασάντ που εντελώς «τυχαία» εκείνες τις ημέρες νικούσε τον ISIS στον οποίο η Τουρκία δίνει ελληνικά όπλα.

Τον περασμένο Απρίλιο, αν και δεν είναι καν σίγουρο ότι έγινε χρήση χημικών, ο Ερντογάν κατάφερε πάλι με την μέθοδο της παραπλάνησης και των ΜΚΟ του, να ικανοποιήσει τους «αγανακτισμένους και ευαίσθητους» λαούς της Δύσης, επιτρέποντάς τους να εκτοξεύσουν πάνω από εκατό πυραύλους στην Συρία.

Στην Συρία διαμένουν προς το παρόν κάποιοι από τους μελλοντικούς κατοίκους της Ευρώπης. Οι περισσότεροι (πολλές εκατοντάδες εκατομμύρια) ζουν στην βόρεια και υποσαχάρια Αφρική, το Ιράκ, το Πακιστάν και αλλού. Σε όλους αυτούς τους Ισλαμιστές, ο ισλαμιστής Ερντογάν έχει πει και υποσχεθεί ότι η Ευρώπη θα γίνει γη του Ισλάμ. Ταξιδεύει στις χώρες τους, τους παρακινεί, τους βοηθάει (με λεφτά των ευρωπαίων φορολογούμενων) και οργανώνει τις μεταναστευτικές ροές με τις ΜΚΟ σε όλη τη Μεσόγειο και την Μαύρη Θάλασσα.

Τα σύνορα της Ευρώπης δεν παραβιάζονται μόνο σε Ελλάδα και Ιταλία, αλλά από την Πορτογαλία μέχρι την Ουκρανία με χιλιάδες παράνομες εισόδους κάθημερινά. Έτσι, το κυρίως πιάτο που μας σερβίρει ο Ερντογάν είναι το μεταναστευτικό πρόβλημα, ενώ τους πρόσφυγες που δημιουργεί ο ίδιος άμεσα στην Συρία τους χρησιμοποιεί σαν dressing για να μας παραπλανήσει συγκινώντας μας.

Γι’ αυτό, όλη η συζήτηση που γίνεται στην Ευρώπη για το «προσφυγικό πρόβλημα» είναι κάλπικη από κάθε άποψη. Δηλαδή η «φιλανθρωπία» των χρήσιμων ηλιθίων και των ΜΚΟ που βοηθούν τον ισλαμοφασίστα Ερντογάν, τον ιμπεριαλιστή, έρχεται σε σύγκρουση με τον «ρατσισμό» εκείνων που αντιστέκονται στον εξισλαμισμό και την αντικατάσταση του πληθυσμού της Ευρώπης. NO BORDER είναι το σύνθημα του νέου Χίλτερ.

            Ο Ερντογάν εξαπολύει εναντίον μας το Όπλο της Μαζικής Μετανάστευσης, δηλαδή έχουμε πόλεμο και αν δεν ληφθούν μέτρα εναντίον του από Γαλλία, Αμερική και Ρωσία, τότε θα δούμε μιναρέδες παντού, ακόμα και στον Άγιο Πέτρο της Ρώμης, όπως τους βλέπουμε και γύρω από την Αγία Σοφία της Κωνσταντινούπολης.

Άλλωστε αυτό είναι το όνειρο του Ερντογάν του Μεγαλοπρεπή. Πατριώτες, αν κρίνω από τις δηλώσεις του κ. Τσίπρα και των βουλευτών που στηρίζουν την κυβέρνησή του, είναι φανερό ότι αυτοί έχουν ήδη αποφασίσει με ποιους θα πάνε και ποιους θα αφήσουν. Κανονίσετε την πορεία σας διότι μπήκαν στην πόλη οι οχθροι.

                        Η Αλήθεια, Σώζει!

Άλλες απόψεις: Του Θανάση Γεωργούλη