Γερμανία – Τουρκία, Συμμαχία (Η ιστορία επαναλαμβάνεται)                       

Πέμ, 08/03/2018 - 15:57
Γεωργούλης Θανάσης

 

Σήμερα άκουσα ότι η Τουρκία μπορεί επί τέλους να αρχίσει την παραγωγή των δικών της αρμάτων μάχης μιας και εξασφαλίστηκαν οι γερμανικές μηχανές που απαίτησε και πήρε ο πρωθυπουργός της Τουρκίας στο πλαίσιο τριάντα και πλέον συμβάσεων συνεργασίας για πολεμικό υλικό με την Γερμανια.

Όμως η Τουρκία δεν εξασφάλισε μόνο το πολεμικό υλικό που απαιτείται για την δημιουργία περισσοτέρων προσφύγων, αλλά εξασφάλισε και 3+3 δισεκατομμύρια euro βοήθεια για τις ανάγκες του προσφυγικού προβλήματος, που η ίδια δημιούργησε εξοπλίζοντας την ISIS και την αντιπολίτευση του κ. Ασάντ ξεκινώντας έτσι τον πόλεμο στη Συρία. Αυτά τα 3 δις euro θα τα δώσει η Γερμανία άμεσα και τα άλλα 3 αργότερα, όπως συμφώνησε η κ. Μέρκελ με τον Τούρκο πρωθυπουργό. Άλλωστε, αφού πρόκειται για τους καημένους τους πρόσφυγες, ποιος μπορεί να διαμαρτυρηθεί; Έτσι δεν είναι; Στο κάτω κάτω ο γερμανικός λαός είναι ανακουφισμένος αυτήν την εποχή λόγο της απελευθέρωσης του ομήρου άλλωστε έτσι γίνονται οι δουλειές μεταξύ Τουρκίας και Γερμανίας!!

Έχω ήδη γράψει και αναλύσει τον τρόπο με τον οποίο η Τουρκία χρησιμοποιεί εναντίον μας, τις ίδιες μας τις προκαταλήψεις, τους ίδιους μας τους θεσμούς και τις αξίες του Δυτικού Πολιτισμού, δηλαδή τη δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα, ειδικά τον ΟΗΕ για να εξυπηρετεί τα δικά της οθωμανικά συμφέροντα, ακολουθώντας την τακτική του κούκου…

Με το Όπλο της Μαζικής Μετανάστευσης* π.χ. ασκεί πολιτιστική, πολιτική, θρησκευτική και στρατιωτική πίεση προς όλες τις κατευθύνσεις όπως ακριβώς ο νεοσσός αυτού του πουλιού.

Χρηματοδοτεί τον πόλεμο εναντίον μας, με τα δικά μας χρήματα που αρμέγει έντεχνα από τους δικούς μας θεσμούς, χρησιμοποιώντας την δική μας φρασεολογία, δηλαδή λόγια και συγκινητικές εκφράσεις αδιανόητες για το Ισλάμ, όπως είναι η υπεράσπιση δικαιωμάτων της γυναίκας, των παιδιών, των αιχμαλώτων, των προσφύγων, των μεταναστών κ.λ.π.

Με αυτά και μ’ αυτά η Τουρκία, επιταχύνει τον Εξισλαμισμό του Δυτικού Ριζοσπαστισμού που συμβαίνει γύρω μας τα τελευταία χρόνια και που σηματοδοτεί το θλιβερό φαινόμενο της παρακμής του Δυτικού πολιτισμού.

Οι αριστεροί ριζοσπάστες που έχουν εξισλαμιστεί βοηθώντας την Τουρκία χωρίς να το ξέρουν, κουβαλάνε μαζί τους την παλιά τους φρασεολογία ακόμα και το υβρεολόγιο ειδικά όταν αναφέρονται στον φασισμό, μέσα όμως σε ένα Νεο-ισλαμικό, αχαρτογράφητο γι’ αυτούς φεουδαρχικό περιβάλλον και μια ανεστραμμένη πραγματικότητα, με αποτέλεσμα ακόμα και όταν υβρίζουν, να υβρίζουν τον εαυτό τους πιστεύοντας ότι υβρίζουν κάποιον άλλον.

Δηλαδή, έχοντας ήδη περάσει από την άλλη πλευρά συνεχίζουν οι άμοιροι, να πιστεύουν ότι είναι αντιφασίστες και αντικαπιταλιστές λόγω κεκτημένης ταχύτητας (προκατάληψης) μέσα όμως σε ένα θεοκρατικό περιβάλλον όπου λατρεύονται σουλτάνοι, σεΐχηδες, χαλίφηδες και ο πλούτος γενικώς δηλαδή η Φεουδαρχία η οποία ανταγωνίζεται μεν τον καπιταλισμό όχι όμως από τα αριστερά αλλά από πολύ δεξιότερα.

Γι’ αυτό άλλωστε οι Δυτικοί δεξιοί φασίστες που εντάσσονται στην ISIS νοιώθουν σαν στο σπίτι τους υπηρετώντας το Ισλάμ και την Φεουδαρχία, ενώ οι αριστεροί ή αριστερόστροφοι ομόσταβλοι τους υπηρετούν μεν το Ισλάμ και την Φεουδαρχία,πιστευοντας ότι ετσι κανουν αντικαπιταλιστικο αγωνα…. Ολοι αυτοι οι φασιστες, δηλαδη οι ακραιοι δεξιοι, αριστεροι ή ισλαμιστες ειχαν από παντα προβληματα με την δημοκρατια σαν πολιτευμα . Στην εποχη μας, ο μονος που εχει λυσει αυτά τα προβληματα είναι ο ισλαμιστης Ερντογαν με το επιτυχημενο πραξικοπημα.

Η Τουρκία διαθέτει και χρησιμοποιεί στρατιές από τέτοιους αντικαπιταλιστές της πλάκας, ψευτοεπαναστάτες, χρήσιμους ηλίθιους χωμένους μέσα σε τάχα προοδευτικές, ριζοσπαστικές συλλογικότητες και κυβερνήσεις. Θυμίζουν αυτούς που χρησιμοποιεί ο κ. Σώρος από τον καιρό των Χίπις μέχρι και σήμερα (ο κ. Νίμιτς ξέρει) εθελοντές – μισθοφόρους, θύματα όχι της Τουρκίας και του Ισλάμ αλλά των ίδιων τους των προκαταλήψεων, τις οποίες ο εχθρός απλώς γνωρίζει και χρησιμοποιεί προς ωφελος της φεουδαρχιας που ερχεται να αντικαταστησει τον καπιταλισμο.

Χωρίς αυτούς τους παρακμιακούς τύπους η Τουρκία δεν θα μπορούσε να στήσει τον Δούρειο Ίππο της, την Βιομηχανία της Μαζικής Μετανάστευσης και να θέσει σε εφαρμογή τα επεκτατικά της σχέδια.

Ο κ. Ερντογάν θεωρεί τον εαυτό του αρχηγό σουλτάνο των εκατοντάδων εκατομμυρίων μουσουλμάνων της Βόρειας και υποσαχάριας Αφρικής, και όχι μόνο, τους οποίους επισκέπτεται επισήμως και παρακινεί να μεταναστεύσουν στην Ευρώπη, την μελλοντική γη του Ισλάμ σύμφωνα με τα σχέδια και τα λεγόμενά του. Πρόκειται για εκατοντάδες εκατομμύρια άντρες, γυναίκες και παιδιά. Είναι το αυγό του κούκου. για την αντικατάσταση του πληθυσμού και το κτίσιμο μιας φεουδαρχικής Ευρώπης, όχι πλέον των ελεύθερων πολιτών, αλλά των πιστών του Ισλάμ επειδη ο Χιτλερ πιστευει σημερα ότι το ονομα του είναι Ερντογαν…

Οι μισθοφόροι της Τουρκίας και της Γερμανίας χωμένοι μέσα στις ΜΚΟ των χρήσιμων ηλίθιων έχουν γεμίσει αυτήν την εποχή τους τοίχους της πατρίδας μας σκόπιμα, με συνθήματα του τύπου NO BORDERS δυσφημίζοντας τον πατριωτισμό μας, εξυπηρετώντας τα φασιστικά και επεκτατικά σχέδια της Τουρκίας που την ενοχλούν τα σύνορα της Ελλάδας, δηλαδή της Ευρώπης και όχι μόνο.

Η Γερμανία με τους δυο παγκόσμιους πολέμους έχει ήδη αποδείξει ότι έχει την ίδια αρρώστια με την Τουρκία όσον αφορά τη βία, τον αντισημιτισμό και τον επεκτατισμό και νομίζω ότι είναι βαθιά χωμένη ξανά σε αυτό το παιχνίδι που θυμίζει την αρχή ενός νέου παγκόσμιου πολέμου. Η Ιστορία επαναλαμβάνεται.

Τα γεγονότα προς το παρόν δεν με διαψεύδουν. Μακάρι να το κάνουν στο μέλλον.

* Kelly M. Greenhill: “ Weapons of mass migration”. Tufts University.

(Δημιουργία και διαχείριση προσφύγων για την αλλοίωση και χειραγώγηση κοινωνιών και πολιτισμών)

Άλλες απόψεις: Του Θανάση Γεωργούλη