"Η κόλαση και ο παράδεισος" Λαοκόων ο Χίος

Τρί, 22/08/2017 - 20:58

Η σχέση του Ισλαμικού καθεστώτος της Τουρκίας δηλαδή του κ. Ερντογάν με το λεγόμενο Ισλαμικό κράτος, ISIS, είναι γνωστή. Έχουν φυλακισθεί άνθρωποι επειδή αποκάλυψαν ότι ο Ερντογάν μαζί με το Κατάρ εξόπλισαν και χρηματοδότησαν όχι μόνο την ISIS αλλά και την αντιπολίτευση του προέδρου Ασάντ και ξεκίνησαν αυτόν τον πόλεμο με τα τόσα θύματα και τους πρόσφυγες από την Συρία και το Ιράκ.
            Είναι γνωστά επίσης τα προβλήματα εξουσίας αλλά και τακτικής μεταξύ της ISIS και του Ερντογάν, δηλαδή η διαφορετική προσέγγιση όσον αφορά την επίτευξη του κοινού στρατηγικού τους στόχου, που είναι ο θρίαμβος του Ισλάμ και η καταστροφή του κόσμου των απίστων.
            Η εγκαθίδρυση του Ισλαμικού κράτους μέσα στα γεωγραφικά όρια της Συρίας και του Ιράκ ήταν μια βολική ιδέα της ISIS για την Τουρκία διότι η παρουσία και μόνο ενός τέτοιου κράτους στα νότια σύνορά της θα απέτρεπε την δημιουργία Κουρδικού κράτους στην περιοχή κάτι που αποτελεί τον εφιάλτη της Τουρκίας. Γι’ αυτό άλλωστε εξόπλιζε και χρηματοδοτούσε την ISIS, η οποία έμενε συγκεντρωμένη στον στόχο της, τη δημιουργία δηλαδή του χαλιφάτου στην περιοχή.
            Ο Ισλαμιστής Ερντογάν από την πλευρά του πίστευε και συνεχίζει να πιστεύει ότι η μάχη πρέπει να δοθεί μέσα στον φυσικό και διανοητικό χώρο των Δυτικών απίστων, ο οποίος βρίσκεται υπό κατάρρευση λόγω παρακμής. Αυτή την κατάρρευση και αυτή την παρακμή προσπαθεί να επιταχύνει ο κ. Ερντογάν οργανώνοντας και εξαπολύοντας το Όπλο της Μαζικής Μετανάστευσης ενάντια στη Δύση και μάλιστα με χρήματα της ίδιας της Δύσης.
            Το ισλαμικό κράτος έχοντας υποστεί σοβαρές ήττες στη Συρία και το Ιράκ τα τελευταία δυο χρόνια αναγκάστηκε να αλλάξει τακτική και να γίνει πιο «εξωστρεφές» όπως η Τουρκία, μόνο που αυτό δεν βοηθάει πια την Τουρκία γιατί τώρα κανείς δεν εμποδίζει τη δημιουργία του κουρδικού κράτους στα νότια σύνορά της.
            Έτσι η Τουρκία σταμάτησε να εξοπλίζει την ISIS και το μόνο που έμεινε είναι ο ανταγωνισμός μεταξύ τους για την πρωτοκαθεδρία στο Ισλάμ, κάτι όμως που ο Ερντογάν το έχει εξασφαλίσει με την βιομηχανία της μαζικής μετανάστευσης που είναι το δικό του σχέδιο.
            Παρόλα αυτά η ISIS επωφελείται τώρα έστω και έμμεσα από την επιτυχία του κ. Ερντογάν στο μεταναστευτικό, διότι μια Ευρώπη γεμάτη με χειραγωγήσιμους μουσουλμάνους αποτελεί τον παράδεισο της τρομοκρατίας.
            Οι χθεσινές επιθέσεις σε Μπαρτσελόνα, Φιλανδία και Ρωσία το αποδεικνύουν. Το σχέδιο του κ. Ερντογάν ήταν και είναι η με όλα τα μέσα συγκέντρωση φτωχών ανθρώπων από τα βάθη της Ασίας και της Αφρικής, πάνω από εκατό εθνότητες, κατά κύριο λόγο Μουσουλμάνους για να μιλάει εξ ονόματος τους, μπαίνοντας έτσι επικεφαλή του Ισλάμ.
            Πριν αρκετούς μήνες ο Ερντογάν πραγματοποίησε επίσημες επισκέψεις στις χώρες της υποσαχάριας Αφρικής παρακινώντας, με τους λόγους του τους λαούς, να μεταναστεύσουν υποσχόμενος ότι η Ευρώπη θα γίνει σύντομα η γη του Ισλάμ. Έχει ανθρώπους που πετάνε με τις Τουρκικές αερογραμμές π.χ. από το Μαρόκο στην Τουρκία με είκοσι ευρώ ή και τζάμπα.
            Το τι ακριβώς ονειρεύονται οι μετανάστες δεν έχει καμία σημασία για τον Σουλτάνο ο οποίος κάνει σχέδια χιλιετίας για την αυτοκρατορία του, κάτι που βρίσκεται πολύ πάνω από τα θέλω ή τα δεν θέλω του κάθε μετανάστη π.χ. από το Κονγκό. Σημασία έχει ο έλεγχος των μεταναστευτικών ροών.
            Πρόκειται για το Όπλο της Μαζικής Μετανάστευσης* με το οποίο ο Ερντογάν ασκεί πολιτιστική και πολιτική πίεση στην Ευρώπη και βέβαια στην Ελλάδα. Ειδικά τα ελληνικά νησιά του Αιγαίου τα ονομάζει ήδη Τουρκικά και εκείνο που μένει είναι μια καλοστημένη προβοκάτσια για την εισβολή του Τουρκικού στρατού τάχα για την προστασία των Μουσουλμάνων μεταναστών. Υπάρχει άλλωστε το προηγούμενο γεγονός της εισβολής του τουρκικού στρατού στο ανεξάρτητο κράτος της Κύπρου το 1974 και ο εποικισμός του βορείου τμήματος του νησιού. Οι έποικοι βρίσκονται ακόμη εκεί και η Τουρκία απαιτεί σήμερα μέρος του φυσικού αερίου που πρόκειται να αντληθεί σύντομα από τον βυθό της θάλασσας της Κύπρου.
 
*Also see: Kelly M. Greenhill, (Tufts University) “Weapons of mass migration: Forced displacement, coercion and foreign policy”
Best book of the year 2011 in USA
Creation and management of expatriation and migration for the distortion and manipulation of societies and civilizations.
            Με τον ίδιο τρόπο που ο Ερντογάν θεωρεί τα Ελληνικά νησιά δικά του έτσι και η ISIS θεωρεί ότι η Ισπανία π.χ. πρέπει να απελευθερωθεί από τους χριστιανούς δηλαδή να ανακατακτηθεί (Reconquista).
            Το τραγικό με τους Ισπανούς μισθοφόρους – εθελοντές που έρχονται στα Ελληνικά νησιά για να δουλέψουν για τον Ισλαμιστή κ. Ερντογάν είναι ότι ενώ εδώ στρώνουν με ροδοπέταλα το διάβα των Μουσουλμάνων μεταναστών, στην ίδια την Ισπανία τους συλλαμβάνουν με βία και τους στέλνουν πίσω στην Αφρική με τις κλωτσιές.
            Το πιο τραγικό από όλα όμως είναι ότι η Τουρκική βιομηχανία της μαζικής μετανάστευσης χρηματοδοτείται από τον ΟΗΕ και την Ευρωπαϊκή Ένωση για ανθρωπιστικούς λόγους τους οποίους ο κ. Ερντογάν επικαλείται κατά κόρον για να ξετρυπώνει κεφάλαια. Κεφάλαια όμως που χρησιμοποιεί σαν καλός Ισλαμιστής για τους προσωπικούς επεκτατικούς του σκοπούς οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με τον ανθρωπισμό και τα ανθρώπινα δικαιώματα – των γυναικών π.χ. – αλλά αντιθέτως για την καταπάτησή τους. Άλλωστε τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν προέκυψαν από το Κοράνι ούτε είναι χαρακτηριστικές αξίες του Ισλάμ. Αντιθέτως τα ανθρώπινα δικαιώματα κατακτήθηκαν με την βοήθεια της κλασσικής Ελληνικής παιδείας και φιλοσοφίας και προκαλούν, από πάντα, τα ειρωνικά σχόλια ή ακόμη και την αποστροφή του κάθε καλού Ισλαμιστή.
            Το γράφω εδώ και χρόνια: Η Τουρκία δεν θέλει να ενταχθεί στη Ευρώπη αλλά θέλει να κάνει την Ευρώπη Τουρκία. Έτσι κάθε δισεκατομμύριο ευρώ που δίνουμε στην Τουρκία για αυτόν τον σκοπό, ο κ. Ερντογάν απλά το χρησιμοποιεί εναντίον μας.
            Η βιομηχανία της μαζικής μετανάστευσης που έχει οργανώσει ο κ. Ερντογάν διακινεί πολύ χρήμα, αίμα και … σπέρμα, όλα τα αναγκαία δηλαδή για τη λειτουργία της, κακοποιώντας όπως είναι φυσικό το νόημα της λέξης « εθελοντισμός» με τον ίδιο τρόπο που η τουριστική βιομηχανία κακοποιεί το νόημα της λέξης «φιλοξενία» προκειμένου να αποκομίσει υλικά οφέλη. Γι’ αυτό άλλωστε και οι δυο αυτές βιομηχανίες έχουν πέσει σαν τα κοράκια πάνω στους δυστυχισμένους πρόσφυγες και τους μετανάστες οι οποίοι είναι μεν θύματα παραπληροφόρησης γιατί η Ευρώπη δεν είναι ένας Παράδεισος, όμως σύντομα πολλοί από αυτούς θα γίνουν και θύτες, για πολλούς και διαφόρους λόγους, κυρίως όμως πολιτιστικούς. Δείτε π.χ. τι συνέβη στη Γερμανία (Φράιμπουργκ) ή την νότια Αγγλία με τους εκατοντάδες βιασμούς από εκείνη την ομάδα των Τούρκων, Πακιστανών, Μαροκινών, Αλγερινών και άλλων που διοργάνωναν πάρτι, όπου νάρκωναν και στη συνέχεια βίαζαν ή εξέδιδαν τις κοπέλες.
            Ο παράδεισος για τους Ισλαμιστές της ISIS είναι η Κόλαση του Δυτικού ανθρώπου. Έτσι όπως ο Ισλαμιστής Ερντογάν χρησιμοποιεί τα ανθρώπινα δικαιώματα (…) για να ξετρυπώνει κεφάλαια από τους Διεθνείς θεσμούς, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και τα τσιράκια του οι μισθοφόροι – εθελοντές έχουν κάνει κατάληψη στο οικοδόμημα του Ανθρωπισμού και των συγκινητικών εκφράσεων, αναζητώντας μια «ηθική» βάση για τον τραπεζικό τους λογαριασμό. Έτσι κάθε ή σχεδόν κάθε μετανάστης είναι γι’ αυτούς «Σύρος πρόσφυγας»!
            Αυτή η κατάχρηση, η καταπάτηση και η καταστροφή του νοήματος δηλαδή του εσωτερικού περιεχομένου των περιγραφών, που είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα της παρακμής, έχει κάνει τους ανθρώπους να τρεκλίζουν αποβλακωμένοι και να μην ξέρουν ούτε τι λένε ούτε τι κάνουν.
            Μάλιστα έχουν βγει από πάνω όλοι αυτοί οι μισθοφόροι και οι χρήσιμοι ηλίθιοι των ΜΚΟ οι οποίοι υπηρετούν την Ισλαμοφασιστική agenda της Τουρκικής κυβέρνησης και καλλιεργούν έναν ιδιότυπο, έναν ανεστραμμένο ρατσισμό ενάντια σε εκείνους τους Έλληνες που αρνούνται να συνεργαστούν με την Τουρκία και την ISIS.
            Όταν ένας πολιτισμός βρίσκεται σε διαδικασία παρακμής όπως π.χ. ο Δυτικός σήμερα ή όπως εκείνος των Αζτέκων τότε, το νόημα των λέξεων που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για να σκεφτούν χάνει την δυναμική του ευελιξία και ακινητοποιείται μέσα στην μνήμη. Έτσι επιταχύνετε η διαδικασία παρακμής διότι ο στατικός τρόπος σκέψης αδυνατεί να εκφράσει το νέο αλλά και να αποκωδικοποιήσει την αλλαγή όταν αυτή συμβαίνει στον έξω κόσμο.
            Μπαίνεις σε έναν πολιτικό χώρο π.χ. και έκπληκτος συναντάς την συντηρητικοποίηση και τον εκφασισμό αυτοπροσώπως ή δημοσίους υπαλλήλους έτοιμους να σε κατασπαράξουν. Είναι δηλαδή άλλο το όνομα που διάβασες στη πόρτα μπαίνοντας (η προκατάληψη) και άλλο το εσωτερικό περιεχόμενο. Δεν υπάρχει αντιστοιχία. Οι Ισπανόφωνοι το γνωρίζουν αυτό πολύ καλά.
            Οι προκαταλήψεις δεν είναι τίποτα άλλο παρά το ακινητοποιημένο νόημα των λέξεων και των περιγραφών μέσα σε έναν κόσμο όπου όλα αλλάζουν. Δηλαδή ακινητοποιούν το βλέμμα του θεατή.
            Έτσι τυφλωμένος ο Κύκλωπας Πολύφημος δεν έβλεπε τους στρατιώτες του Οδυσσέα. Εκείνο που «έβλεπε» ήταν η γούνα των προβάτων που ψαχούλευε στα τυφλά. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Οδυσσέας ήταν κορυφαίος στο καμουφλάζ, την παραπλάνηση και κατασκευαστής άλλωστε του Δούρειου Ίππου. Ο κ. Ερντογάν πρέπει να είναι μεγάλος θαυμαστής του Οδυσσέα.
            Εκείνο που νόμιζαν ότι έβλεπαν οι Αζτέκοι ήταν Ισπανοί επισκέπτες ή μετανάστες και έτσι φιλόξενα τους καλωσόρισαν. Οι λέξεις πρόσφυγας, μετανάστης, ανθρωπισμός, ανθρώπινα δικαιώματα, δημοκρατία είναι φοβερά όπλα στα χέρια του Ισλαμιστή Ερντογάν που τα χρησιμοποιεί χωρίς δισταγμό εναντίον μας όπως οι conquistadores τα τουφέκια τους, ενάντια στους Ινδιάνους. Ένα νέο όπλο δηλαδή.
            Οι Αζτέκοι στέκονταν αποβλακωμένοι μπροστά στους conquistadores που τους είχαν «επισκεφτεί» για να εξαφανίσουν τον πολιτισμό τους.
            Κάποιοι άλλοι βλέπουν αποβλακωμένοι την γιαγιά τους που την έδιωξαν οι Τούρκοι από το σπίτι της στη Σμύρνη το 1922. Ήταν και εκείνη πρόσφυγας, λένε.!
            Έτσι αποδεικνύεται ότι ο Ερντογάν έχει κάνει μια χαψιά αυτούς που μας κυβερνούν και όχι μόνο και τους έχει βάλει να δουλεύουν για λογαριασμό του, αλλά και για την ISIS, χρησιμοποιώντας εναντίον μας τις ίδιες μας τις προκαταλήψεις.
Τι να κάνουμε; Να καταγγελθεί η Τουρκία πολύ έντονα για αυτό που κάνει, στο Ευρωκοινοβούλιο, τον ΟΗΕ, τις ΗΠΑ, την Κίνα και όπου αλλού μπορούμε. Είναι ψέματα ότι η Αφρική είναι μια άγονη έρημος. Το εξήντα τοις εκατό της παγκόσμιας καλλιεργήσιμης γης βρίσκεται στην Αφρική. Η Αφρική είναι τόσο γόνιμη που θα μπορούσε να εξάγει τεράστιες ποσότητες τροφίμων. Όλοι αυτοί που τάχα κόφτονται για τους καημένους τους μετανάστες να πάνε στην Αφρική, ακόμη και υποχρεωτικά και να βοηθήσουν, να μεταφέρουν γνώσεις και τεχνολογία για την καλλιέργεια της γης. Να καλυτερέψουν τις συνθήκες ζωής, εκεί επί τόπου και όχι να κάνουν τις διακοπές τους στα νησιά του Αιγαίου.
Όλοι αυτοί οι εξυπνάκηδες που τα τσεπώνουν από την Τουρκική Βιομηχανία της μαζικής μετανάστευσης, να πάνε στις χώρες καταγωγής αυτών των δυστυχισμένων ανθρώπων, που χρησιμοποιεί η Τουρκία εναντίον μας και να πολεμήσουν ακόμη και με τα όπλα αν χρειασθεί για να ελευθερώσουν τις πατρίδες αυτών των ανθρώπων και να κάτσουν εκεί, όχι να τους ξεγελούν όπως ο Ερντογάν, λέγοντάς τους ότι η Ευρώπη είναι η γη της επαγγελίας.
Όλοι ξέρουμε ότι η Ευρώπη δεν είναι η γη της Επαγγελίας. Το ζούμε. Η Ευρώπη έχει προβλήματα, ενέργειας, ανεργίας, συνοχής και ήδη δεν μπορεί να θρέψει τους Λαούς της. Το ότι οι μισθοφόροι και οι ΜΚΟ το αποκρύπτουν αυτό από τους δυστυχισμένους πρόσφυγες και μετανάστες είναι από μόνο του η απόδειξη της υστεροβουλίας τους του καιροσκοπισμού και της συναισθηματικής τους ανοησίας. Όχι στο βρώμικο όπλο της μοντέρνας μετανάστευσης. Να σταματήσει η θανάσιμη χρηματοδότηση.
 
 
 
 

Άλλες απόψεις: Του Θανάση Γεωργούλη