Χίος, Τετάρτη 12 Αυγούστου

Ο Σουλτάνος και οι... κότες

Τετ, 15/07/2020 - 06:17
Γεωργούλης Θανάσης

Ακούγοντας τις διάφορες απόψεις για την Αγιά Σοφιά και τους λόγους για τους οποίους ο Ερντογάν την κάνει τζαμί τούτη τη συγκεκριμένη στιγμή, μου έρχονται στο μυαλό οι πυραμίδες της Αιγύπτου και οι δυνατότητες που αυτές προσφέρουν στους διανοητικούς ακροβάτες που προσπαθούν να αποδείξουν την ύπαρξη των εξωγήινων..

Κάπου διάβασα ότι.. «ο προδότης Μητσοτάκης, σαν τον Τσίπρα με την προδοσία της Μακεδονίας, έχει συμφωνήσει ήδη με τον Ερντογάν να ξανακάνει την Αγιά Σοφιά μουσείο για να ικανοποιηθεί το θρησκευτικό αίσθημα των Ελλήνων και σε αντάλλαγμα να του δώσει γη και ύδωρ».

Δηλαδή να του δώσει εκείνο που ήδη μας ανήκει και να πάρει αέρα κοπανιστό… Επειδή λοιπόν βλέπω ότι πολλοί συνεχίζουν να υποτιμούν τον Ερντογάν, άλλος από βλακεία και άλλος από σκοπιμότητα, αναδημοσιεύω το παρακάτω κείμενο από τις 28/6/2018, μέσα στο οποίο βρίσκονται οι απόψεις μου συμπυκνωμένες. Επιμένω σε αυτές σταθερά εδώ και χρόνια και θυμίζω επιπλέον αυτό που είχα γράψει σε άλλο κείμενο σχετικά με τον Άγιο Πέτρο της Ρώμης: κανένας άνθρωπος στο Βυζάντιο δεν πίστευε ότι η Αγιά Σοφιά θα γίνει ισλαμικό τέμενος και κανείς Δυτικός δεν πιστεύει ότι ο Άγιος Πέτρος θα έχει την ίδια τύχη. Και όμως! Όλα μπορούν να συμβούν όταν υποτιμάς τον εχθρό σου. Πόσο μάλλον αν δεν τον βλέπεις καν…

 

Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ και οι κότες

Θανάσης Γεωργούλης

Χίος 28-6-2018

Μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, λόγω της ουσιαστικοποίησης, ο σοσιαλιστικός διεθνισμός (συγκαλυμμένος επεκτατισμός), έμεινε ορφανός στους πέντε δρόμους.

            Η παγκοσμιοποίηση σαν νόθο παιδί εκείνου του διεθνισμού, απέτυχε με την σειρά της να κυριαρχήσει στον κόσμο, διότι αντικατέστησε την πίστη στον Ιστορικό Υλισμό, με την πίστη στο χρήμα και την παντοκρατορία της Οικονομίας, δηλαδή υλισμός έτσι και αλλιώς.

            Έτσι, και τα δυο συστήματα γοητευμένα και εγκλωβισμένα μέσα στον υλικό κόσμο , απέτυχαν επειδή αδιαφόρησαν για την ανθρώπινη υποκειμενικότητα που πολλές φορές την αντιμετώπισαν με επιφυλακτικότητα, σκληρότητα και με ειρωνεία, πράγμα που αποτελεί Ύβρη και προκαλεί σήμερα την Νέμεση.

            Ο κ. Ερντογάν είναι ένας πανέξυπνος Ισλαμιστής ο οποίος γνωρίζει ότι η ανθρώπινη υποκειμενικότητα, είναι αναπόσπαστο μέρος της ανθρώπινης ύπαρξης και δεν την υποτιμά καθόλου. Αντιθέτως! Αυτό τον έχει βοηθήσει πάρα πολύ!

            Ο πνευματικός κόσμος του ανθρώπου δεν μπορεί να είναι γεμάτος με αντικειμενικές σαβούρες. Έχει ανάγκη την θρησκευτικότητα.

            Οι φιλοδοξίες και οι πιθανότητες  του Ερντογάν είναι μεγαλύτερες σήμερα  από εκείνες του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή, όσον αφορά την κατάκτηση της Ευρώπης.

            Οι φιλοδοξίες του δεν κρύβονται και αυτό συμβαίνει επειδή γνωρίζει ότι ο θρησκευτικά πάνοπλος Ισλαμικός κόσμος με λίγη καθοδήγηση μπορεί να εισβάλει, επίτέλους, στον θρησκευτικά άοπλο Δυτικό κόσμο όπως η αλεπού στο κοτέτσι….. Και αυτό ακριβώς συμβαίνει!

            Παρατηρήστε την μαεστρία με την οποία ο Σουλτάνος χρησιμοποιεί (χωρίς να το δικαιούται) τα όπλα, τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα εργαλεία, δηλαδή τις ΜΚΟ του Δυτικού Πολιτισμού ενάντια σε κυβερνήσεις και λαούς του Δυτικού πολιτισμού...

            Αντικειμενικά, χρήμα, όπλα και εργαλεία του τα προσφέρουμε εμείς οι ίδιοι, ενώ εκείνος βάζει μόνο την παγκόσμια Μουσουλμανική υποκειμενικότητα, της οποίας έχει μπει επικεφαλής, όπως η Οριστική του Ενεστώτος.

            Όλα τα άνεργα παιδάκια του χρεωκοπημένου και ύποπτου διεθνισμού που ουσιαστικώς ονειρεύονται μια θέση στο δημόσιο, δουλεύουν τώρα στις ΜΚΟ της Μαζικής Μετανάστευσης, για να κάνει ο Σουλτάνος το όνειρό του «Θεού» πραγματικότητα.

Ζούμε την άνοδο του Ισλαμικού Ιμπεριαλισμού δηλαδή τον αποπροσανατολισμό και την παρακμή του Αντι-Ιμπεριαλιστικού αγώνα.

            Περαστικά μας…

Υ.Γ. Έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο και έχει καταγγελθεί επωνύμως στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΙ, ότι πολλοί Τούρκοι αντιφρονούντες, (Γκιουλενιστές), που εμπιστεύονται τις ΜΚΟ για να διαφύγουν από την Τουρκία, απαγάγωνται και «εξαφανίζονται» από τις Τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, που έχουν διεισδύσει στις ΜΚΟ και σε όλη την Βιομηχανία της Μαζικής Μετανάστευσης προωθώντας τα συμφέροντα του Σουλτάνου.

 

Άλλες απόψεις: Του Θανάση Γεωργούλη*