27 μετάλλια από τον Α.Ο. Αιγαίου στο Πανελλήνιο Πρωτ/μα

ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΠΙΝΙΑΣ
Δείτε τις Φωτογραφίες
Παρ, 13/07/2018 - 09:35
27 μετάλλια από τους αθλητές και τις αθλήτριες του Αθλητικού Ομίλου Αιγαίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης

Συνολικά 27 μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Αθλητικού Ομίλου Αιγαίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών και προαγωνιστικών κατηγοριών στην Τεχνική Κολύμβηση, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Οκτώ χρυσά, πέντε ασημένια και δεκατέσσερα χάλκινα μετάλλια ήταν ο απολογισμός για τα παιδιά του Αθλητικού Ομίλου Αιγαίου.

Στη γενική κατάταξη ο Αθλητικός Όμιλος Αιγαίου κατέκτησε την 4η θέση σε σύνολο 38 συλλόγων από όλη την Ελλάδα.

Ήταν στην 4η θέση στους Άνδρες και στην 6η θέση στις Γυναίκες, ενώ στην προαγωνιστική κατηγορία ο Αθλητικός Όμιλος Αιγαίου πήρε επίσης την 6η θέση.

Στο Παγκόσμιο ο Γιάννης Πιπινιάς

Χιώτικη παρουσία θα έχουμε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών στην Τεχνική Κολύμβηση που αρχίζει την προσεχή Δευτέρα στο Βελιγράδι και θα διαρκέσει έως τις 20 του μήνα.

Ο χιώτης πρωταθλητής του Αθλητικού Συλλόγου Άτλας Θεσσαλονίκης Γιάννης Πιπινιάς θα πάρει μέρος στη διοργάνωση με την Εθνική μας Ομάδα.

Θα αγωνιστεί σε 50 και 100 μέτρα επιφανείας καθώς και στις σκυταλοδρομίες 4Χ50, 4Χ100 και 4Χ200 Επιφανείας.

Επίσης ο Γιάννης Πιπινιάς θα συμμετάσχει και στην Πανεπιστημιάδα Τεχνικής Κολύμβησης που θα γίνει επίσης στην πρωτεύουσα της Σερβίας, στο διάστημα 21 και 22 Ιουλίου.

Σχετικά Άρθρα