Χίος, Πέμπτη 25 Απριλίου

500 δρομείς στον Κάμπο την Κυριακή

3ος Ημιμαραθώνιος Χίου
Παρ, 29/08/2014 - 20:15

Με ρεκόρ συμμετοχών, πραγματοποιείται την Κυριακή στην περιοχή του Κάμπου ο 3ος Ημιμαραθώνιος Χίου, στον οποίο θα συμμετάσχουν 500 δρομείς από 13 χώρες. Στην περσινή διοργάνωση είχαν πάρει μέρος 270 αθλητές και αθλήτριες.

Η εκκίνηση τόσο του Ημιμαραθωνίου όσο και του αγώνα των 10 χιλιάδων και 500 μέτρων όπως και του αγώνα των 1500 μέτρων, θα γίνει στις 8 και μισή το πρωί της Κυριακής μπροστά από το Παλιό Δημαρχείο Θυμιανών.

 

Σχετικά Άρθρα

ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΥΜΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓ,ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Τετ, 10/04/2019 - 15:41

Μια μεγάλη γιορτή του Χιώτικου Ποδοσφαίρου φιλοδοξούν οι αθλητικοί παράγοντες να είναι ο τελικός κυπέλου το απόγευμα της Κυριακής ανάμεσα στον Ηρακλή Θυμιανών και τον Ατρόμητο Αγ.Γεωργίου Συκούση.

Οι δυο ομάδες θα δώσουν το καλύτερο εαυτό τους έτσι ώστε το φίλαθλο κοινό να απολαύσει έναν αγώνα-γιορτή του βασιλιά των αθλημάτων.

Αυτά τόνισαν παράγοντες των δυο ομάδων και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κώστας Νικολαϊδης ζητώντας από τον κόσμο να ανταμείψει  με την παρουσία του την πορεία που και οι δυο ομάδες κατέβαλαν έως ότου φτάσουν στον τελικό.

Ο αγώνας που θα πλαισιωθεί και με χορευτικές εκδηλώσεις από τα πολιτιστικά σωματεία των δυο χωριών και όχι μόνο, θα γίνει την Κυριακή 14 Απριλίου στις 5 το απόγευμα στο Εθνικό Στάδιο Χίου.