Χίος, Τρίτη 23 Ιουλίου

Α.Π.Ο Χίου: 40 χρόνια από την κατάκτηση του Κυπέλου Ερασιτεχνών Ελλάδος

ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΟΜΗΡΕΙΟ
Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Σάβ, 04/05/2019 - 12:42

Σε κλίμα συγκίνησης αλλά και περηφάνιας για τον «άθλο» του ΑΠΟ ΧΙΟΣ το 1979, πραγματοποιήθηκε στο Ομήρειο η εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος ,τη μοναδική μέχρι σήμερα πανελλήνια διάκριση του Χιώτικου Ποδοσφαίρου.

Παρουσία των σπουδαίων διεθνών παλαίμαχων  ποδοσφαιριστών, Παναγιώτη Κελεσίδη και Ανδρέα  Μπονόβα, το φίλαθλο κοινό της Χίου θυμήθηκε αλλα και  έμαθε μια από τις κορυφαίες στιγμές της ιστορίας του Χιώτικου Ποδοσφαίρου σε μια συνδιοργάνωση από τον  Σύνδεσμο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Χίου – Βροντάδου και το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Χίου.

Συγκινητικές ήταν και οι στιγμές που αντάμωσε η παλιά ομάδα του ΑΠΟ ΧΙΟΣ, καθώς ξανάζησαν την νικηφόρα πορεία μέσα από μνήμες και συναισθήματα.

Οι περισσότεροι παίχτες της ομάδας του 1979 ήταν παρόντες και τιμήθηκαν για την κατάκτηση του κυπέλλου αλλά και την συνολική προσφορά τους στο χιώτικο ποδόσφαιρο.

Μήνυμα στους συμπαίκτες του έστειλε ο προπονητής και μέλος της ομάδας Τάκης Κολίτσος καθώς δεν μπόρεσε να παραστεί στην εκδήλωση.

 Να σημειώσουμε ότι έξω από την αίθουσα υπήρχε ένας «κουμπαράς» καθώς  από τη δράση, με εθελοντική προσφορά θα ενισχυθεί οικογένεια μαθητή του Εργαστήριου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Χίου, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 22/07/2019 - 13:40

Η 1η γιορτή του μπάσκετ στη νησί μας σε εφηβικό επέιπεδο και με την συμμετοχή πολλών ομάδων διοργανώνεται την Παρασκευή και το Σάββατο 26 και 27 Ιουλίου στην Κιβωτό στο Αίπος.

Οπως βλέπουμε και στην σχετική αφίσσα και με δεδομένη της αγάπη του στο άθλημα βέβαια θεωρείται η συμμετοχή του πατ. Αντ. Παπανικολάου.