Χίος, Σάββατο 6 Ιουνίου

Beach Volley Karfas Cup 2018

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΡΜΑΛΟΥ
Δείτε τις Φωτογραφίες
Τρί, 31/07/2018 - 07:25
Beach Volley Karfas Cup 2018 - αφιερωμένο στη μνήμη του Γιώργου Κόρμαλου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 29 Ιουλίου 2018, το αντρικό τουρνουά στην παραλία του Καρφά. Μια άρτια διοργάνωση του Μ.Ε.Ο.Θ με συνδιοργανωτές την Τ.Ε. Πετοσφαίρισης Χίου και το Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Χίου. Ένα τουρνουά με συμμετοχή  8 ομάδων υψηλού επιπέδου, που αγωνίστηκαν για 10 ώρες προσφέροντας απίστευτο θέαμα στους θεατές. Ήλιος, μαλακή άμμος και αέρας οι μεγαλύτεροι αντίπαλοι των αθλητών. Νικητής του τουρνουά αναδείχτηκε, μετά από έναν αμφίρροπο τελικό, με 2-1 σετ, το ζευγάρι  Άγγελος Κυτριλάκης / Θοδωρής Στείρος. Τη δεύτερη θέση κατέλαβε το ζευγάρι Νίκος Καββάδας / Νίκος Κοντογεώργος και την 3η θέση το ζευγάρι Αλέξανδρος Δανιήλ / Γιάννης Κοσμάς. Ο ΜΕΟΘ ευχαριστεί τους εθελοντές που στήριξαν τη διοργάνωση, την οικογένεια του Γιώργου Κόρμαλου, τους χορηγούς και τον μέγα χορηγό, αθλητικό κατάστημα Fair Play, τους δωροθέτες Αmmothineς, το Λεμόνι, Aigaio lounge beachbar, Esco bar, Cosmos bar, Τεχνοτροπίες Βερβεράκη Βασιλεία και Trandy, τους αθλητές που συμμετείχαν καθώς και κάθε έναν που συνέβαλε με τον δικό του τρόπο σε αυτή τη διοργάνωση.

Ανασκόπηση του τουρνουά στο meoth.gr και στη σελίδα f/b «ο ΜΕΟΘ παιζει Beach Volley».

Τα τρία νικητήρια ζευγάρια κατά την απονομή

Σχετικά Άρθρα

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Δευ, 25/05/2020 - 08:03
Με δελτίο καταγραφής αθλούμενου ανοίγουν οι οργανωμένες ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις για τους αθλούμενους πολίτες

Από σήμερα Δευτέρα 25-5-20 οι αθλούμενοι πολίτες θα μπορούν να ξανακάνουν χρήση των οργανωμένων ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων από τους αθλούμενους πολίτες είναι η συμπλήρωση και επίδειξη του «Δελτίου καταγραφής αθλούμενου για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα».

Αναφερόμενος στο άνοιγμα των οργανωμένων ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων  για τους αθλούμενους πολίτες αλλά και τις οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσουν βάσει του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου που έχει εκπονήσει η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπής της ΓΓΑ σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, επεσήμανε:

«Το σταδιακό άνοιγμα των αθλητικών εγκαταστάσεων συνεχίζεται. Μετά από τους αθλητές των εθνικών ομάδων και τους αθλητές των σωματείων έρχεται η σειρά των αθλούμενων πολιτών που θα μπορούν να κάνουν χρήση των οργανωμένων ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων. Με νέους κανόνες και νέες συνήθειες. Με καταγραφή εισερχομένων-εξερχομένων στην εγκατάσταση, με περιορισμούς στη χωρητικότητα της εγκατάστασης για να τηρούνται οι αποστάσεις και ενδεχομένως με περιορισμούς στον χρόνο χρήσης ή με τηλεφωνική επικοινωνία και ραντεβού. Σκοπός αυτής της σταδιακής μετάβασης στις νέες συνθήκες είναι να ξαναρχίσουν σιγά-σιγά οι πολίτες να αθλούνται και στις οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις με ασφάλεια και εμπιστοσύνη».

Το δελτίο καταγραφής αθλουμένου υπάρχει ηλεκτρονικά διαθέσιμο στην ακόλουθη διεύθυνση:https://gga.gov.gr/images/Deltio_Katagrafis_V3.pdf,  όπως επίσης και οι σχετικές οδηγίες προς αθλούμενους πολίτες για ασφαλή άσκηση σε οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (https://gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-sports ) στην ενότητα «Οδηγίες Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής ΓΓΑ περί ασφαλούς άσκησης σε οργανωμένους αθλητικούς χώρους».

Με δελτίο καταγραφής αθλούμενου ανοίγουν οι οργανωμένες ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις για τους αθλούμενους πολίτες