Χίος, Τρίτη 18 Φεβρουαρίου

Beach Volley Karfas Cup 2018

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΡΜΑΛΟΥ
Δείτε τις Φωτογραφίες
Τρί, 31/07/2018 - 07:25
Beach Volley Karfas Cup 2018 - αφιερωμένο στη μνήμη του Γιώργου Κόρμαλου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 29 Ιουλίου 2018, το αντρικό τουρνουά στην παραλία του Καρφά. Μια άρτια διοργάνωση του Μ.Ε.Ο.Θ με συνδιοργανωτές την Τ.Ε. Πετοσφαίρισης Χίου και το Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Χίου. Ένα τουρνουά με συμμετοχή  8 ομάδων υψηλού επιπέδου, που αγωνίστηκαν για 10 ώρες προσφέροντας απίστευτο θέαμα στους θεατές. Ήλιος, μαλακή άμμος και αέρας οι μεγαλύτεροι αντίπαλοι των αθλητών. Νικητής του τουρνουά αναδείχτηκε, μετά από έναν αμφίρροπο τελικό, με 2-1 σετ, το ζευγάρι  Άγγελος Κυτριλάκης / Θοδωρής Στείρος. Τη δεύτερη θέση κατέλαβε το ζευγάρι Νίκος Καββάδας / Νίκος Κοντογεώργος και την 3η θέση το ζευγάρι Αλέξανδρος Δανιήλ / Γιάννης Κοσμάς. Ο ΜΕΟΘ ευχαριστεί τους εθελοντές που στήριξαν τη διοργάνωση, την οικογένεια του Γιώργου Κόρμαλου, τους χορηγούς και τον μέγα χορηγό, αθλητικό κατάστημα Fair Play, τους δωροθέτες Αmmothineς, το Λεμόνι, Aigaio lounge beachbar, Esco bar, Cosmos bar, Τεχνοτροπίες Βερβεράκη Βασιλεία και Trandy, τους αθλητές που συμμετείχαν καθώς και κάθε έναν που συνέβαλε με τον δικό του τρόπο σε αυτή τη διοργάνωση.

Ανασκόπηση του τουρνουά στο meoth.gr και στη σελίδα f/b «ο ΜΕΟΘ παιζει Beach Volley».

Τα τρία νικητήρια ζευγάρια κατά την απονομή

Σχετικά Άρθρα

Με κόσμο και κέφι έκοψαν οι ''Ποδηλάτες Χίου'' την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα τους εγκαινιάζοντας τη νέα εστία του Συλλόγου.
Κυρ, 16/02/2020 - 22:47

Mε πολύ και χαρούμενο κόσμο, στα νέα γραφεία του στο τέρμα της Ατσικής στη διασταύρωση ''Χότζα'', έκοψαν οι ''Ποδηλάτες Χίου'' την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους με την παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Παντελή Μπουγδάνου, του Αντιδημάρχου Χίου, κοινωνικής πρόνοιας και αθλητισμού Γιώργου Πατεριμού και του Διοικητή της Τροχαίας Χίου Παντελή Καλανδρόπουλου, στις 5.30μ.μ. την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020.

Στην όμορφη συνεστίαση όπου όλοι χάρηκαν την όμορφη παρέα και τα κεράσματα του μπουφέ, βραβεύτηκαν με την τιμητική πλακέτα του συλλόγου ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Πατεριμός (ποδηλάτης και αθλητής) για τις ενέργειες και την υποστήριξή του, ο Διοικητής της Τροχαίας Παντελής Καλανδρόπουλος για τη συμπαράστασή του στο σύλλογο και τη συμβολή του στην ασφάλεια και την κυκλοφοριακή αγωγή ποδηλάτων και αυτοκινήτων στους δρόμους, ο Ερυθρός Σταυρός για τη θετική συμβολή του σε δράσεις, ο συνώνυμος του ποδηλάτου στη Χίο Μιχάλης Γιαννιώδης... αρκετοί αθλητές ποδηλάτες και δραστήρια μέλη του συλλόγουκαι ο Δήμης Μυλωνάδης που αγωνίζεται για την κατασκευή ποδηλατόδρομων στη Χίο.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου ''Ποδηλάτες Χίου'' Παναγιώτης Σιταράς, αφού παρέδωσε τα βραβεία ευχήθηκε ''καλή δημιουργική χαρούμενη και ωφέλιμη και η νέα ποδηλατική χρονιά'' και ''παραδόθηκε'' και εκείνος με χαμόγελο στο εορταστικό κλίμα της συνεστίασης.

perimenontas_ton_podilatodromo