Δ. Σκαπινάκης: «Για ένα δίμηνο ξυπνούσαμε και ψάχναμε κολυμβητήριο στην Αττική για να προπονηθούμε»

21.000 ευρώ το επιπλέον κόστος για τον ΝΟΧ
Δείτε το Βίντεο
Παρ, 27/05/2022 - 12:55

Για 44 χρόνια παραμένει στην Α1 κατηγορία ο Ναυτικός Όμιλος Χίου, με την φετινή χρονιά να χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα ψυχοφθόρα από τον πρόεδρο του σωματείου Δημήτρη Σκαπινάκη.

Με επιστολή του το ναυταθλητικό Σωματείο ευχαριστεί όσους στήριξαν τον ΝΟΧ αιρετούς, σωματεία και απλούς πολίτες ενώ εμφανής είναι η απουσία από το ευχαριστήριο του Δήμου Χίου και του Νομικού Προσώπου Δήμου Χίου.

Ο κ. Σκαπινάκης, αναφέρθηκε στην φετινή χρονιά τονίζοντας ότι ήταν ιδιαίτερα δύσκολη και ψυχοφθόρα καθώς το κλείσιμο του Ιωνικού Κολυμβητηρίου ανάγκασε την ομάδα να παραμείνει για δυο περίπου μήνες στην Αθήνα, με τον κόστος να φθάνει τις 21.000 ευρώ αλλά και την ταλαιπωρία παικτών και παραγόντων να είναι μεγάλη.

«Καθημερινά ξυπνούσαμε και ψάχναμε κολυμβητήριο για προπονηθούμε και ευτυχώς η στήριξη που είχαμε από τα σωματεία και τους συλλόγους της Αττικής ήταν μεγάλη, όπως και από τους χιώτες που μας ακολουθούσαν στους αγώνες», ανέφερε ο πρόεδρος του ΝΟΧ.

Ο ίδιος αναφέρθηκε με παράπονο στην Δημοτική Αρχή και το Νομικό Πρόσωπο Δήμου Χίου λέγοντας ότι το αιφνίδιο κλείσιμο του Ιωνικού δημιούργησε μεγάλα προβλήματα.

«Μια Παρασκευή μείναμε χωρίς Κολυμβητήριο», τόνισε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι ενώ την περσινή χρονιά ο Δήμος Χίου ενίσχυσε οικονομικά τον ΝΟΧ φέτος δεν υπήρχε στήριξη από μέρους του.

«Όλα τα σωματεία αιμορραγούμε με τις μετακινήσεις και εκεί χρειαζόμαστε διαχρονική στήριξη», τόνισε.

gia_44i_hronia_paramenoyme_stin_a1

Σχετικά Άρθρα