Χίος, Παρασκευή 10 Απριλίου

Δεν επηρεάζει ο κορωνοϊός τους αγώνες

Την Κυριακή στις 4 μ.μ. στο Κλειστό ο ΒΑΟΛ αντιμετωπίζει τον Ερμή Σχηματαρίου
Παρ, 06/03/2020 - 15:52
basket_ball_baol

Κανονικά θα  διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο οι προγραμματισμένοι αγώνες στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Χίου, όπως και εκείνοι των εθνικών κατηγοριών στους οποίους τοπικά περιλαμβάνεται η αναμέτρηση για τη 17η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας μπάσκετ Ανδρών του ΒΑΟΛ με τον Ερμή Σχηματαρίου στις 4 μ.μ. την Κυριακή στο Κλειστό της Χίου.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου του Δήμου, Γιάννη Μανάρα, υπάρχει επικοινωνία με τα Σωματεία, έχουν ακολουθηθεί όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες και δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας, λόγω του κορωνοϊού.

 

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 06/04/2020 - 16:52

Μετά την έγκριση της διακήρυξης προ 10ημέρου του έργου κελύφωσης – ενεργειακής αναβάθμισης του κολυμβητηρίου και συντήρησης των ξενώνων του, είναι θέμα χρόνου πλέον η δημοπράτηση και του 2ου σημαντικού έργου στο «Ιωνικό» μετά την αντικατάσταση των τεντών.

Όπως είπε σε συνέντευξή του στην «Α» ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δ. Χίου, Γιάννης Μανάρας, το επόμενο διάστημα θα τεθεί στην οικονομική επιτροπή του δήμου η λήψη απόφασης για τη δημοπράτηση.

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο έργο είναι της τάξεως του 1,3 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ όσον αφορά τις τέντες στις δύο πισίνες, έργο που ήδη έχει δημοπρατηθεί, στις 30 Απριλίου είναι η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης προσφορών από τους υποψήφιους αναδόχους.

Παράλληλα τόνισε ότι το αμέσως επόμενο έργο στο κολυμβητήριο που θα πάρει σειρά είναι η αναβάθμιση του μηχανοστασίου για το οποίο συντάσσεται μελέτη με εκτιμώμενο κόστος έργου τα  800.000 ευρώ.

Τέλος, ο κος Μανάρας ανέφερε ότι αξιοποιώντας το διάστημα αυτό που οι αθλητικές δομές είναι κλειστές στους χώρους τόσο του κολυμβητηρίου όσο και στα Κλειστά Γυμναστήρια Χίου, Καμποχώρων και Λιβαδίων, γίνονται εργασίες συντήρησης.

sta_skaria_i_dimopratisi_gia_tin_energeiaki_anavathmisi_toy_kolymvitirioy_syntirisi_xenonon