Διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης με Άρωμα Χίου!

ΣΤΗΝ 4Η ΘΕΣΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΗ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ 4Χ50 ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΙΠΙΝΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ
Τετ, 18/07/2018 - 07:52
O έλληνας Πρέσβης στο Βελιγράδι με την ελληνική αποστολή τεχνικής κολύμβησης

Στις λεπτομέρειες έχασε το χάλκινο μετάλλιο η Εθνική μας Ομάδα στη σκυταλοδρομία 4Χ50 Επιφανείας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών στην Τεχνική Κολύμβηση που γίνεται στο Βελιγράδι.

Με τον χιώτη πρωταθλητή, Γιάννη Πιπινιά, στη σύνθεσή της, η ελληνική ομάδα τερμάτισε στην 4η θέση στον τελικό του αγωνίσματος που έγινε το απόγευμα της Τρίτης.

Ο Λουκάς Καρετζόπουλος, η Σοφία Κτενά και η Βασιλεία Τσιγκόια ήταν τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής ομάδας που έφτασαν σε αυτή τη σπουδαία διάκριση με 1.06.32.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Κορέα με 1.04.70, το ασημένιο η Ιταλία με 1.05.54 και το χάλκινο η Ρωσία με 1.05.55.

«Λίγο ανάμεικτα τα συναισθήματα για την 4η αυτή θέση. Από τη μια θεωρώ ότι κάναμε αρκετά καλή εμφάνιση, από την άλλη θέλαμε και το μετάλλιο στο οποίο φτάσαμε κοντά», ανέφερε στις δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ ο Γιάννης Πιπινιάς, που ανήκει στον Α.Σ. Άτλας Θεσσαλονίκης. Συμπλήρωσε ο χιώτης κολυμβητής: «οι αγώνες όμως δεν τελειώνουν εδώ και κοιτάμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω τις επόμενες ημέρες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που με στηρίζει σε αυτή μου την προσπάθεια, την ομάδα μου καθώς και την Ομοσπονδία που μας βοηθάει συνεχώς».

Σε ατομικό επίπεδο, ο Γιάννης Πιπινιάς κατέλαβε την 9η θέση στα 100 μέτρα Επιφανείας με 36.12.

Σχετικά Άρθρα