
Τη 10η θέση στην τελική κατάταξη στην A1 πόλο Ανδρών κατέλαβε ο Ν.Ο. Χίου/Astra Airlines. Το βράδυ της Τετάρτης 26 Απριλίου 2017 στον αγώνα κατάταξης έχασε με 16-15 στα πέναλτι από τον Πανιώνιο που τερματίζει στην 9η θέση.
Η κανονική διάρκεια του αγώνα ήταν 9-9 ενώ στη διαδικασία των πέναλτι οι Νεοσμυρνιώτες επικράτησαν με 7-6.
Ο τεχνικός του Ν.Ο. Χίου/Astra Airlines, Μάκης Μικέδης, χρησιμοποίησε παίκτες της ομάδας Νέων Ανδρών (οι οποίοι αγωνίζονταν και στην ανδρική ομάδα όλη την αγωνιστική περίοδο), αφού ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν ένα καλό τεστ ενόψει της συμμετοχής της στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος πόλο Νέων Ανδρών, που ξεκινάει την Παρασκευή 28/4/17 στην Αθήνα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πανιώνιος βρισκόταν μπροστά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως το χιώτικο συγκρότημα με σερί 4-0 στην τελευταία περίοδο μετέτρεψε το 5-9 σε 9-9 και οδήγησε το παιχνίδι στη διαδικασία των πέναλτι.
Εκεί, στο 7ο πέναλτι, ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου, Σιάχος, απέκρουσε το πέναλτι του Γκιουβέτση και στη συνέχεια ο Μαζοκοπάκης ευστόχησε και έδωσε τη νίκη στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.
Τα οκτάλεπτα στην κανονική διάρκεια (με πρώτο τον ΝΟΧ): 2-3, 1-4, 1-1, 5-1. Πέναλτι: 6-7.
Ν.Ο. Χίου/Astra Airlines (Μικέδης): Μενής, Μαχαλιάς, Μόκας, Φραγκιαδούλης, Καλαργυρός 2, Αλάτσης, Σωτηριανός 2, Οικονομόπουλος 3, Γκιουβέτσης 2, Σωτηράκης, Καλής 3, Μπερτόλης 1, Αϊβαλιώτης, Μαρουλάς.
Πανιώνιος (Δήμου): Πρωτονοτάριος, Μαργουνάκης, Βυθούλκας 1, Αβαγιανός, Μαζοκοπάκης 3, Μπαλαχούτης, Θεοδόσης-Παπαλουκάς 1, Σπ. Γαβαλάς 2, Δ. Παπαδόπουλος 1, Βέκκος 3, Ποταμιάνος 1, Σιάχος, Δημακόπουλος 4.




































