Έντονο το νησιωτικό στοιχείο στο νέο Δ.Σ. της ΕΠΟ

Σάβ, 19/08/2017 - 10:38
Ο Νίκος Βακάλης (πρόεδρος ΕΠΣ Σάμου) που πήρε 49 ψήφους και ορίστηκε αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΠΟ

Αναπληρωματικό μέλος στην Επιτροπή Ελέγχου και Συμμόρφωσης της ΕΠΟ εκλέχθηκε ο Στρατής Φεργαδιώτης. Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣ Χίου έλαβε 42 ψήφους στις αρχαιρεσίες που έγιναν την Παρασκευή 18/8/17 για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΕΠΟ.
Σε δήλωσή του ο Στρατής Φεργαδιώτης ευχαρίστησε όσους τον ψήφισαν αλλά και τον Βαγγέλη Γραμμένο που τον συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιό του.
Τρεις πρόεδροι νησιωτικών ενώσεων του Αιγαίου εκλέχθηκαν στη νέα Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, στην οποία και τα 11 μέλη είναι της παράταξης του Βαγγέλη Γραμμένου, ο οποίος από χθες το μεσημέρι είναι ο νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας.
Στη νέα διοίκηση της ΕΠΟ μετέχουν οι Νίκος Βακάλης (πρόεδρος ΕΠΣ Σάμου) που πήρε 49 ψήφους, Παναγιώτης Διακοφώτης (πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου) που έλαβε 48 ψήφους και Σταύρος Ψαρόπουλος (πρόεδρος ΕΠΣ Λέσβου) που πήρε επίσης 48 ψήφους.
Μάλιστα ο Νίκος Βακάλης ορίστηκε, μετά από πρόταση του Βαγγέλη Γραμμένου, και αναπληρωτής πρόεδρος της Ομοσπονδίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου ήταν πέμπτος σε ψήφους από τους υποψήφιους της παράταξης Γραμμένου. 

Σχετικά Άρθρα