Χίος, Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου

Έπαιξαν πινγκ πονγκ και χάρηκαν τη συμμετοχή τους

20 ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ 1ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΜΠΟΥ
Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Κυρ, 03/03/2019 - 18:05
Το 1ο τουρνουά πινγκ πονγκ διοργάνωσε ο Φ.Ο. Κάμπου

Με επιτυχία διοργανώθηκε την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019, το 1ο Παιδικό Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, που διοργάνωσε ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Κάμπου, στο εκθεσιακό κέντρο "Γιώργος Καλουτάς".

Γύρω στα 20 παιδιά πήραν μέρος σε αγώνες που περισσότερη σημασία είχε η συμμετοχή και η επαφή με το άθλημα του πινγκ πονγκ παρά η νίκη.

Όπως εξήγησε στην κάμερα της "Αλήθεια TV" ο πρόεδρος του ΦΟΚ, Νίκος Νικολούδης, το τουρνουά έγινε για να γνωρίσουν την επιτραπέζια αντισφαίριση, που παίζεται σε κλειστό χώρο χωρίς να επηρεάζεται από τις καιρικές συνθήκες και είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες, περισσότερα παιδιά από την περιοχή, μιας και ο Όμιλος άρχισε να δραστηριοποιείται στο πινγκ πονγκ από τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Ο ίδιος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το σωματείο της Βοκαριάς Νενήτων που διέθεσε όχι μόνο υλικοτεχνική υποδομή αλλά και την προπονήτρια του Συλλόγου, Ρούλα Λαμπρινίδη, που έδειξε στα αρχάρια παιδιά μυστικά του αθλήματος.

1o_toyrnoya_kampoy_me_ti_synergasia_tis_vokarias_neniton

Το 1ο τουρνουά πινγκ πονγκ διοργάνωσε ο Φ.Ο. Κάμπου
Το 1ο τουρνουά πινγκ πονγκ διοργάνωσε ο Φ.Ο. Κάμπου
Η 10χρονη Βανέσα Μπουλά, της Βοκαριάς Νενήτων, είναι ήδη στο Νο 3 της πανελλήνιας λίστας Παγκορασίδων

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 10/12/2019 - 16:26
Προετοιμάζεται για το πανελλήνιο πρωτάθλημα η ομάδα ιστιοπλοΐας του ΝΟΧ

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της αγωνιστικής ομάδας optimist για το περιφερειακό πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου και Κρήτης, η ομάδα του Ναυτικού ομίλου Χίου πήρε μέρος σε δύο διασυλλογικές διοργανώσεις.

  • Στο Παλαιό Φάληρο στις 15 -17 Νοεμβρίου 2019 Κύπελλο Σαρικαβάζη που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου. Οι αθλητές που πήραν μέρος ήταν οι Κωνσταντίνος Μαρτούλας, Γιώργος Βατάκης, Σοφία Αυγουστίδη, Λυδία Ζούμα, Αντώνης Φεγγουδάκης, Στέφανος Ψαρρός, Θεανώ Αναστασίου, Γιάννης Παπάς και Σταματίνα Παπά. Την ομάδα συνόδεψε ο προπονητής Aldo Salvia και ο έφορος Ιστιοπλοΐας Γιώργος Ζούμας.
  • Στο κύπελλο Χιόνων 7- 8 Δεκεμβρίου 2019 που διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς. Οι αθλητές που πήραν μέρος ήταν οι Γιάννης Παπάς, Σταματίνα Παπά, Αντώνης Φεγγουδάκης και Θεανώ Αναστασίου. Τους αθλητές συνόδεψε ο προπονητής Aldo Salvia. Η αποστολή έγινε σε συνεργασία με το Ναυτικό Όμιλο Καρδαμύλων.

Ο Ναυτικός Όμιλος Χίου ευχαριστεί θερμά την εταιρεία Blue Star Ferries για την έκπτωση στα εισιτήρια για τη μεταφορά των αθλητών και των σκαφών. Επίσης και το Ναυτικό Όμιλο Καρδαμύλων για την άψογη συνεργασία στην κοινή αποστολή των δύο ομίλων.

Προετοιμάζεται για το πανελλήνιο πρωτάθλημα η ομάδα ιστιοπλοΐας του ΝΟΧ