Χίος, Πέμπτη 16 Αυγούστου

Γιάννης Μυτακίδης: «Οι ιστιοδρομίες ήταν πολύ απαιτητικές»

Τετ, 30/08/2017 - 12:11

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα» δηλώνει ο κυβερνήτης του σκάφους DRAGON Γιάννης Μυτακίδης για την κατάκτηση της 2ης θέσης στην κατηγορία-3 στην Aegean Regatta 2017.

«Ήταν πολύ απαιτητικές οι ιστιοδρομίες με πολλές εναλλαγές του καιρού. Παρόλα αυτά με καλή συνεργασία καθώς το πλήρωμα παραμένει το ίδιο τα τελευταία χρόνια καταφέραμε να κερδίσουμε τον τεχνικό αγώνα της τελευταίας ημέρας και να μας διατηρήσει ακόμα μια χρονιά σε πολύ υψηλή θέση» επεσήμανε ο κυβερνήτης του DRAGON που ανήκει στο Ναυτικό Όμιλο Χίου, στις δηλώσεις που έκανε στην «Αθλητική Χίος» που κυκλοφόρησε την Δευτέρα μαζί με την «Αλήθεια». Το Χιώτικο σκάφος κέρδισε στην παράκτια ιστιοδρομία που έγινε την τελευταία ημέρα της διοργάνωσης ενώ ήταν στην 7η θέση της γενικής κατάταξης στην κατηγορία ORC Club.

Πολύ καλή παρουσία στην διοργάνωση έκανε και το Χιώτικο σκάφος Code Zero Vodafone το οποίο στην τελευταία ιστιοδρομία που ήταν δυο τεχνικοί παράκτιοι αγώνες κατέλαβε μια πρώτη και μια δεύτερη θέση.

«Πετύχαμε τον στόχο μας που ήταν να βρεθούμε στην 5άδα στην γενική κατάταξη και αυτό είναι πολύ σημαντικό» ανέφερε ο κυβερνήτης του Code Zero Vodafone Μιχάλης Μπελέγρης, για το σκάφος του που πήρε την 5η θέση στην γενική βαθμολογία στην κατηγορία ORC International.

Επεσήμανε ότι στην επιτυχία του σκάφος του, συνέβαλε και η παρουσία ως μέλη του πληρώματος της Ραφαηλίνας Κλωναρίδου και της Μαρίας Μπόζη που ήταν πρωταθλήτριες Ευρώπης Νέων στα σκάφη 470.

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 14/08/2018 - 18:19
Η Ελένη Κανετίδου, συνέβαλε καθοριστικά στην κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωτ/τος πόλο Νεανίδων από τη Γλυφάδα

Η χιώτισσα παίκτρια της Γλυφάδας, Ελένη Κανετίδου, έχει επιλεγεί για να συμμετάσχει στην Εθνική μας Ομάδα πόλο Νέων Γυναικών, που θα πάρει μέρος από την προσεχή Παρασκευή 17/8 έως και την Κυριακή 19/8 στο διεθνές τουρνουά Πυθία Καπ που θα γίνει στην Ιτέα. Στη διοργάνωση, που θα γίνει στην πόλη της Φωκίδας, συμμετέχουν οι Εθνικές Ομάδες Σερβίας, Ρωσίας, Ιταλίας, Ν. Ζηλανδίας, Αυστραλίας, Ολλανδίας, Κίνας και Ελλάδας.

Στον α’ όμιλο θα είναι οι Κίνα, Ελλάδα, Αυστραλία και Ιταλία. Στον β’ όμιλο: Σερβία, Ολλανδία, Ν. Ζηλανδία και Ρωσία.

Οι ομάδες προετοιμάζονται για την παρουσία τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών που θα γίνει 28/8-2/9 στο Βελιγράδι και για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων που θα πραγματοποιηθεί 9-16/9 στην Μαδέιδα της Πορτογαλίας.