ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΝΔΙΟΓΛΟΥ: «Θα κυνηγήσουμε το μετάλλιο του χρόνου»

Τρί, 26/07/2016 - 12:23

Δεν ήταν σύμφωνα με τις προσδοκίες που είχαν στο Ν.Ο. Χίου η παρουσία της ομάδας πόλο Νεανίδων στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Κατέλαβε την 8η θέση γνωρίζοντας την ήττα και στις τέσσερεις αναμετρήσεις που έδωσε, με Ολυμπιακό, Ρέθυμνο, Εθνικό Πειραιά και Ν.Ο. Λάρισας.
«Κατεβήκαμε με προσδοκίες σε αυτό το πρωτάθλημα αλλά παλέψαμε μόνο στο πρώτο παιχνίδι, απέναντι στον Ολυμπιακό. Η συνέχεια δεν ήταν καλή για εμάς και όσο περνούσαν τα ματς χρησιμοποίησα τα μικρότερα κορίτσια προκειμένου να αποκτήσουν εμπειρίες», ανέφερε ο Γιώργος Κανδιόγλου στις δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα www.pisina.net για την παρουσία του Ν.Ο. Χίου.
Σχετικά με τη διοργάνωση ο τεχνικός της χιώτικης ομάδας υπογράμμισε: «Η Βουλιαγμένη ήταν πολύ καλή. Δίκαια κατέκτησε τον τίτλο. Για τον Ολυμπιακό, που είχε μικρότερη ηλικιακά ομάδα, η 2η θέση ήταν επιτυχία, ενώ το χάλκινο μετάλλιο του Ν.Ο. Ρεθύμνου είναι πολύ σημαντικό για την επαρχία. Η κατάταξη είναι φυσιολογική. Ίσως η τετράδα να μπορούσε να ήταν διαφορετική ανάμεσα στις 3 ομάδες (Ολυμπιακός, Ρέθυμνο, Γλυφάδα) σε ό,τι αφορά τις θέσεις με την 1η που πήρε η Βουλιαγμένη».
Φέτος δεν συμμετείχε η ομάδα του Ν.Ο. Χίου στη Β’ Εθνική Κατηγορία των Γυναικών, αφού προτιμήθηκε από τη διοίκηση και ελέω των οικονομικών δυσκολιών να δοθεί βάρος στις ομάδες των Κορασίδων και των Νεανίδων, αφού ουσιαστικά τα ίδια κορίτσια θα αποτελούσαν και την ομάδα των Γυναικών. Πάντως ο τεχνικός του ΝΟΧ επεσήμανε στην pisina.net ότι στη νέα αγωνιστική σεζόν η χιώτικη ομάδα θα παίξει και στις Γυναίκες, ενώ ξεκαθάρισε ότι στα ηλικιακά πρωταθλήματα των κοριτσιών ο στόχος θα είναι ένα μετάλλιο, μετά τη φετινή επιτυχία της κατάκτησης της 4ης θέσης στις Κορασίδες και σίγουρα της παρουσίας των Νεανίδων στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, που μπορεί να μην ήταν όσο καλή ήθελαν στον Όμιλο αλλά δεν παύει να είναι επιτυχία το γεγονός ότι έφτασε στην τελική φάση.
«Στόχος της Χίου την επόμενη χρονιά, είναι η διεκδίκηση ενός μεταλλίου στις Νεάνιδες (γεννημένες 2000 και νεότερες). Επίσης την επόμενη χρονιά θα επανέλθουμε και στις Γυναίκες με στόχο την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία», επεσήμανε ο Γιώργος Κανδιόγλου.

Σχετικά Άρθρα