Χείρα βοηθείας στη Μικρασιατική από το Δήμο Χίου

Μέσω του Νομικού Προσώπου
Παρ, 21/05/2021 - 15:35
6η θέση για τη Μικρασιατική με 12 νίκες, 4 ισοπαλίες και 6 ήττες στο πρωτάθλημα 2017-2018

Εκτάκτως θα συνεδριάσει τη Δευτέρα, με περιφορά, το Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου του Δήμου προκειμένου να τροποποιήσει τον προϋπολογισμό του, για να εξασφαλίσει επί της ουσίας 10.000 ευρώ, για να επιχορηγήσει τη Μικασιατική Ένωση Χίου, ώστε  να μπορέσει να ανταποκριθεί στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, στην Γ' Εθνική Ποδοσφαίρου, με την δέσμευση να διαφημίζει το σωματείο το ΝΠΔΔ.

Ακολουθεί η σχετική εισήγηση:

"Τα μέλη του Δ.Σ. καλούνται να εγκρίνουν την κάτωθι τροποποίηση προϋπολογισμού οικ. έτους 2021 για την εύρυθμη λειτουργία του Ν.Π.

Η τροποποίηση κρίνεται αναγκαία προκειμένου το ΝΠΔΔ να γίνει χορηγός σε αθλητικό σωματείο . Το κατεπείγον του θέματος έγκειται στο γεγονός ότι θα πρέπει άμεσα να αυξηθεί ο κωδικός 00-6431 Έξοδα ενημέρωσης και προβολής δραστηριοτήτων του Δήμου προκειμένου να συναφθεί συμφωνητικό μεταξύ του Ν.Π. και του σωματείου ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΧΙΟΥ για παροχή χορηγίας ( ώστε  να μπορέσει να ανταποκριθεί στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις), με την δέσμευση να διαφημίζει το σωματείο το ΝΠΔΔ.

Το ΝΠΔΔ έχει βάσει του Καταστατικού Λειτουργίας του τη δυνατότητα να προβάλει τη δράση και τα πεπραγμένα του μέσω αθλητικών σωματείων. Κρίνεται ως λίαν επιβεβλημένο στην παρούσα συγκυρία να περάσει μέσω των αθλητικών σωματείων τα δέοντα κοινωνικά μηνύματα. Με αυτό τον τρόπο και θα προβληθεί δεόντως το έργο του ΝΠ, αλλά και όποιο σωματείο επιλεγεί να προβάλει τις δράσεις αυτές θα ενισχυθεί αρκούντως οικονομικά ούτως ώστε να ανταπεξέλθει στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, που αντιμετωπίζουμε όλοι μας.

Υπόλοιπο Αποθεματικού 30.000,00€.

Από το αποθεματικό mεταφέρεται το ποσό των 10.000,00€ στον ΚΑ: 00-6431 ( Έξοδα ενημέρωσης και προβολής δραστηριοτήτων του Δήμου) και το υπόλοιπο του ορίζεται στο ποσό των  30.000,00€".

Σχετικά Άρθρα