Η AEGEAN REGGATA 2023 στα Καρδάμυλα

Κυρ, 27/08/2023 - 20:01

Η Τοπική Κοινότητα Καρδαμύλων το τελευταίο τριήμερο είχε την ευκαιρία να φιλοξενήσει μια από τις σημαντικότερες Διεθνείς Ιστιοπλοϊκές Διοργανώσεις που κάθε χρόνο πραγματοποιείται σε διαφορετική γωνία του Αιγαίου.

Η AEGEAN REGGATA 2023 μας έδωσε την ευκαιρία να μπούμε, έστω και για λίγο,στο πνεύμα μιας μεγάλης Αθλητικής Διοργάνωσης και να καμαρώσουμε τα ιστία των σκαφών,που λικνίζονταν απαλά μέσα στα νερά του νέου μας λιμανιού που αποτελεί πλέον το κόσμημα της Βόρειας Χίου και όχι μόνο.

Που μας δίνει την δυνατότητα να οργανώσουμε και άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις στο μέλλον,σε συνεργασία με τον αξιόλογο και δραστήριο ΝΑΥΤΙΚΌ ΌΜΙΛΟ ΚΑΡΔΑΜΥΛΩΝ,με τον οποίο είχαμε άριστη συνεργασία σαν συνδιοργανωτές.

Μας χαροποιήσαν ιδιαίτερα οι άριστες εντυπώσεις και τα θετικά σχόλια των Φίλων Μελών της Οργανωτικής Επιτροπής των Αγώνων και των ιστιοπλόων.

Ευχαριστούμε θερμά τον Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής,κ.Μάνο Κουτουλάκη,την Επιτροπή ΑΝΟΙΧΤΉΣ ΘΑΛΆΣΣΗΣ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΉΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑΣ και την ΠΕΚΕΒΡΟΝΤΑΔΟΥ.

Ευχαριστούμε επίσης τον Δήμο Χίου,τον Δήμαρχο Χίου κ.Σ.Κάρματζη,τον Αντιδήμαρχο Καρδαμύλων κ.Ισ.Ντομάτα,και τον Αντιδήμαρχο Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας, Ναυτιλίας και Τουρισμού,κ.Κ.Βεργίνα.

Και το Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χίου.

Θερμά ευχαριστήρια στα παιδιά του Λιμενικού σώματος Καρδαμύλων που έδωσαν την ψυχή τους και ιδιαιτέρως στον Λιμενοσταθμάρχη μας κ.Κ.Κλειδά.

Επίσης στους επιχειρηματίες των Καρδαμύλων που αντεπεξήλθαν με τον καλύτερο τρόπο στο στοίχημα της σημαντικής αυτής Διοργάνωσης.

Εις το επανιδείν Aegean Reggata!

Με εκτίμηση εκ'μέρους της Τοπικής Κοινότητας Καρδαμύλων, η Πρόεδρος Δώρα Σαββοπούλου. 

Σχετικά Άρθρα