Καλή αγωνιστική περίοδο με στήριξη στην Επιτροπή Υποδομών από την ΕΠΣ Χίου

Πέμ, 04/10/2018 - 09:51

Η ΕΠΣ Χίου, σε ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρός της Κώστας Νικολαΐδης, εύχεται σε όλες τις ομάδες της Α’, Β’ Κατηγορίας, καθώς και σε αυτές των υποδομών, καλή αγωνιστική περίοδο με υγεία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης: «Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Χίου θα ήθελε να ευχηθεί ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και παράγοντες των ομάδων.

Επίσης το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Χίου, η πειθαρχική επιτροπή και η επιτροπή διαιτησίας διαβεβαιώνουν τα σωματεία ότι θα προσπαθήσουν να διασφαλίσουν όλες τις προϋποθέσεις προκειμένου να διεξαχθούν τα πρωταθλήματα επί ίσοις όροις για όλες τις συμμετέχουσες ομάδες.

Όσον αναφορά δημοσιεύματα που έλαβαν χώρα σε συγκεκριμένο μπλογκ από δήθεν δημοσιογράφους και πατριάρχες του χιώτικου ποδοσφαίρου, που είχαν ως στόχο να πλήξουν την Επιτροπή Υποδομών και ιδιαίτερα την Πρόεδρό της, κα Στέλλα Μοίρα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η συγκεκριμένη επιτροπή χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης και εκτίμησης του Δ.Σ. της ΕΠΣ Χίου και όλων των ομάδων».

Σχετικά Άρθρα