Κανάρης: «Να σφυρίζουν οι διαιτητές αυτά που βλέπουν!»

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ
Δευ, 15/10/2018 - 11:57

Ανακοίνωση-διαμαρτυρία για τη διαιτησία στο ντέρμπι με τον Ηρακλή στα Θυμιανά εξέδωσε το βράδυ της Κυριακής 14/10/18 ο Κανάρης. Οι πρωταθλητές Χίου που ηττήθηκαν με 4-2, διαμαρτύρονται για τη διαιτησία του Γιώργου Λιβανίδη και των βοηθών του, σημειώνοντας ότι «πρέπει οι διαιτητές να σφυρίζουν αυτά που βλέπουν».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κανάρη:

«Η διοίκηση του Α.Π.Ο Κανάρη Νενήτων εκφράζει την αγανάκτησή της για τη διαιτησία του κυρίου Λιβανίδη και των βοηθών του στον σημερινό αγώνα απέναντι στον Ηρακλή Θυμιανών. Αναφερόμαστε στις περιπτώσεις των μαρκαρισμάτων που οι παίχτες της αντίπαλης ομάδας θα έπρεπε να έχουν αντικρύσει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και σε περιπτώσεις οφσάιντ που αδίκως καταλογίστηκαν από τους δύο βοηθούς.

Επίσης η συμπεριφορά του βοηθού Πετρίδη προς τον πάγκο μας και στους παίχτες κατά τη διάρκεια του αγώνα είναι κατακριτέα. Είναι η δεύτερη σερί προκλητική διαιτησία όπου δεχόμαστε σκληρά μαρκαρίσματα χωρίς να τιμωρούνται οι αντίπαλοι, με κίνδυνο να χτυπήσουν ποδοσφαιριστές.

Κύριοι της Επιτροπής Διαιτησίας οφείλετε να προστατέψετε τους ποδοσφαιριστές και να σφυρίζουν οι διαιτητές σας αυτά που βλέπουν!

Δεν χρειάζεται εύνοια ο εννιά φορές πρωταθλητής Χίου! Γνωρίζει να χάνει αλλά πολύ περισσότερο να κερδίζει εντός των τεσσάρων γραμμών.

Τέλος καταδικάζουμε την συμπεριφορά του κ. Τζιώτη (πρώην προέδρου του Ηρακλή Θυμιανών), που αποκαλούσε την ομάδα μας και τους φιλάθλους μας «καφενεία», και τον ποδοσφαιριστή Αφεντή για την απαράδεκτη συμπεριφορά του προς τους ποδοσφαιριστές και την κερκίδα της ομάδας μας, η οποία φυσικά έμεινε ατιμώρητη από τον κ. Λιβανίδη!».

Σχετικά Άρθρα