Κέρδος η συμμετοχή για το Ν.Ο. Καρδαμύλων

ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ-ΚΡΗΤΗΣ ΜΕ ΕΠΤΑ ΑΘΛΗΤΕΣ
Δευ, 03/04/2017 - 07:29

Χωρίς αμφιβολία οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ν.Ο. Καρδαμύλων που συμμετείχαν στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Αιγαίου και Κρήτης γύρισαν στο νησί μας με πολλές εμπειρίες από τη σημαντική αυτή διοργάνωση. Είχαν την ευκαιρία να συναγωνιστούν με αρκετά καλούς ιστιοπλόους και σίγουρα απεκόμισαν πολλά θετικά στοιχεία που θα τους βοηθήσουν στην περαιτέρω ενασχόλησή τους με το άθλημα.

Με έξι παιδιά στα όπτιμιστ και ένα στα λέιζερ πήρε μέρος ο Ν.Ο. Καρδαμύλων στη διοργάνωση. Η Στέλλα Μπουλά στα σκάφη τύπου Λέιζερ κατέλαβε την 35η θέση με 195 βαθμούς ποινής, με καλύτερη παρουσία στην 7η ιστιοδρομία όπου τερμάτισε στην 25η θέση.

Στα Όπτιμιστ η Κυριακή Μακρή ήταν 44η στη γενική κατάταξη με 275 βαθμούς ποινής ενώ στην 8η ιστιοδρομία πραγματοποίησε το καλύτερο πλασάρισμά της τερματίζοντας στην 22η θέση. Ακόμη, στην επιμέρους κατηγορία των Γυναικών η ιστιοπλόος του Ν.Ο. Καρδαμύλων ήταν στη 15η θέση.

Οι υπόλοιπες θέσεις που κατέλαβαν τα παιδιά του Ν.Ο. Καρδαμύλων στα Όπτιμιστ ήταν: 73) Ευγενία Μαδιά, 77) Δήμητρα Κλειδά, 78) Μαρία Μαδιά, 90) Ταξιάρχης Βαξεβάνης, 105) Λευτέρης Νικήτας.

Σχετικά Άρθρα