Χίος, Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου

Κολυμβητήριο για… φίλημα

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Παρ, 26/07/2019 - 15:53

Έτοιμο με τους νέους βατήρες του και κυρίως με τους νέους ηλεκτρονικούς πίνακες του το Κολυμβητήριο από σήμερα που έγινε η τελική δοκιμή θα μπορεί να φιλοξενεί σίγουρα και διεθνείς αγώνες.

Δικαιολογημένα ο Πρόεδρος του Νομικού προσώπου Νίκος Λαμπρινούδης αισθάνεται ότι αξιοποιήθηκαν με τον καλύτερο τρόπο τα 279.000 ευρώ που δαπανήθηκαν αφού εξασφαλίστηκαν οι σχετικές χρηματοδοτήσεις.

Αν σκεφθεί κανείς ότι ξεκινήσαμε με νομιμοποίηση χρόνιων αυθαιρεσιών και καταλήξαμε στο σημερινό επίτευγμα, σημείωσε ο Ν. Λαμπρινούδης, δικαιούμαστε να πούμε ότι κάποια δουλειά προσφέραμε για να μπορούν να συνεχίσουν οι επόμενοι από μας κάτω από καλύτερες συνθήκες.

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 10/12/2019 - 16:26
Προετοιμάζεται για το πανελλήνιο πρωτάθλημα η ομάδα ιστιοπλοΐας του ΝΟΧ

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της αγωνιστικής ομάδας optimist για το περιφερειακό πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου και Κρήτης, η ομάδα του Ναυτικού ομίλου Χίου πήρε μέρος σε δύο διασυλλογικές διοργανώσεις.

  • Στο Παλαιό Φάληρο στις 15 -17 Νοεμβρίου 2019 Κύπελλο Σαρικαβάζη που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου. Οι αθλητές που πήραν μέρος ήταν οι Κωνσταντίνος Μαρτούλας, Γιώργος Βατάκης, Σοφία Αυγουστίδη, Λυδία Ζούμα, Αντώνης Φεγγουδάκης, Στέφανος Ψαρρός, Θεανώ Αναστασίου, Γιάννης Παπάς και Σταματίνα Παπά. Την ομάδα συνόδεψε ο προπονητής Aldo Salvia και ο έφορος Ιστιοπλοΐας Γιώργος Ζούμας.
  • Στο κύπελλο Χιόνων 7- 8 Δεκεμβρίου 2019 που διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς. Οι αθλητές που πήραν μέρος ήταν οι Γιάννης Παπάς, Σταματίνα Παπά, Αντώνης Φεγγουδάκης και Θεανώ Αναστασίου. Τους αθλητές συνόδεψε ο προπονητής Aldo Salvia. Η αποστολή έγινε σε συνεργασία με το Ναυτικό Όμιλο Καρδαμύλων.

Ο Ναυτικός Όμιλος Χίου ευχαριστεί θερμά την εταιρεία Blue Star Ferries για την έκπτωση στα εισιτήρια για τη μεταφορά των αθλητών και των σκαφών. Επίσης και το Ναυτικό Όμιλο Καρδαμύλων για την άψογη συνεργασία στην κοινή αποστολή των δύο ομίλων.

Προετοιμάζεται για το πανελλήνιο πρωτάθλημα η ομάδα ιστιοπλοΐας του ΝΟΧ