Με 90 συμμετοχές εκτός Χίου η 1η ποδηλατική διοργάνωση σε μονοπάτια

Δείτε το Βίντεο
Τρί, 25/05/2021 - 13:23

Tουλάχιστον 150 άτομα θα βρεθούν το τριήμερο από Παρασκευή έως Κυριακή στη Χίο για τo πρώτο Eduro Greek Series για το 2021 που θα διεξαχθεί στο νησί μας στις 29 και 30 Μαϊου, στην περιοχή του Θολοποταμίου, με επίκεντρο τα Σκλαβιά.

Ο πανελλήνιος ποδηλατικός αγώνας διοργανώνεται από το Δήμο Χίου και τους «Ποδηλάτες Χίου» με τον Πρόεδρο του Συλλόγου, Παναγιώτη Σιταρά, να δηλώνει στο Ράδιο "Αλήθεια" ότι 90 περίπου συμμετέχοντες θα έρθουν από άλλες περιοχές της Ελλάδας και το Εξωτερικό, από χώρες όπως η Αγγλία, η Τσεχία και η Ιταλία, ενώ μαζί τους θα έχουν και συνοδούς που θα συνδυάσουν το γεγονός με ολιγοήμερες διακοπές, μια ακόμη παράμετρος άξια αναφοράς, αφού αυτό γίνεται σε μια νεκρή τουριστικά σεζόν.

Η διαδρομή 10 περίπου χιλιομέτρων που θα διανύσουν οι ποδηλάτες, θα είναι μέσα από μονοπάτια της περιοχής και είναι ιδιαίτερα απαιτητική.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση ανά διετία αλλάζει περιοχή , ωστόσο η Χίος - όπως είπε ο Πρόεδρος των "Ποδηλατών" θα αγωνιστεί να την "κρατήσει" για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα έχοντας να αντιπροτείνει κι άλλες διαδρομές, ανάμεσά τους και αυτή της Νέας Μονής.

 

me_90_symmetohes_ektos_hioy_i_1i_podilatiki_diorganosi_toy_2021

Σχετικά Άρθρα