Με Μάκη Μικέδη ξεκινάει ο Ν.Ο. Χίου και βλέπουμε…

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ: Δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα της Α1 πόλο Ανδρών μετά την αδυναμία της διοίκησης να βρει χορηγούς - υποστηρικτές!
Τετ, 07/09/2016 - 19:30
ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ: Δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα της Α1 πόλο Ανδρών μετά την αδυναμία της διοίκησης να βρει χορηγούς - υποστηρικτές!

Η αδυναμία της διοίκησης του Ν.Ο. Χίου να σταθεί αντάξια των περιστάσεων έχοντας ομάδα στην Α1 πόλο Ανδρών, που μάλιστα είναι η μοναδική εκπρόσωπος του νησιού μας σε Εθνική Κατηγορία, φαίνεται ότι μπορεί να οδηγήσει σε δυσάρεστες περιπέτειες τον ιστορικό όμιλο.

Παρά τη θέληση των ιθυνόντων του συλλόγου να δημιουργήσουν ένα καλό σύνολο ώστε να μην έχουν το άγχος της παραμονής στην Α1, κάτι που ανέφεραν πριν μερικούς μήνες με τη λήξη του περασμένου πρωταθλήματος, αυτό δεν μπόρεσε να γίνει με αποτέλεσμα η ομάδα πλέον να είναι σε οριακό σημείο. Δεν κατάφερε η διοίκηση να εξασφαλίσει μέχρι τώρα τα χρήματα που απαιτούνται για το μπάτζετ ώστε να υπάρξει ένα καλύτερο δυναμικό σε σχέση με το περσινό. Και το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι μετά τις αρνήσεις που είχε για οικονομική βοήθεια από συγκεκριμένους χορηγούς - υποστηρικτές αλλά και φίλους της ομάδας δεν κατάφερε να κινηθεί γρήγορα για να βρει χρήματα, τη στιγμή που μάλιστα έχει το σημαντικό όπλο για μια περιοχή ότι είναι η μόνη ομάδα που θα παίξει σε Εθνική Κατηγορία. Οι διοικούντες της δείχνουν ανεπάρκεια σε αυτό το κομμάτι της προσέλκυσης χορηγών, ενώ ουδέποτε όλα αυτά τα χρόνια δεν είχε κάποιο σοβαρό πλάνο χορηγικό, αφού πάντα η χρονιά έβγαινε με τη συμβολή των φίλων του Ομίλου, οι οποίοι όμως αυτή τη φορά έκαναν πίσω για τους δικούς τους λόγους!

Παράλληλα, σε σχέση με άλλες περιοχές το λυπηρό είναι ότι δεν έχει τη στήριξη και από φορείς. Ο Δήμος Χίου και η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου είναι μακριά από την προσπάθεια του Ν.Ο. Χίου, τη στιγμή που σε άλλες περιοχές Δήμος, Περιφέρεια και τοπικοί φορείς είναι δίπλα στις ομάδες τους και μάλιστα δίνοντας σημαντικά ποσά.

Με αυτά τα άσχημα δεδομένα σήμερα αρχίζει η προετοιμασία στο Ιωνικό, υπό τις οδηγίες του Μάκη Μικέδη, που αποτελεί την εύκολη λύση για τους παράγοντες του Ν.Ο. Χίου, αφού είναι «παιδί του Ομίλου». Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι, ούτε και η διακοπή της συνεργασίας με τον Δημήτρη Σελετόπουλο, ο οποίος ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τη διοίκηση για το θέμα των μεταγραφικών κινήσεων. Λόγω των οικονομικών προβλημάτων όλα δείχνουν ότι δεν θα συνεχίσει στον πάγκο του ΝΟΧ, όχι γιατί δεν το θέλει ο ίδιος αλλά γιατί οι παράγοντες του ΝΟΧ αδυνατούν να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους προς αυτόν. Μέχρι αύριο το θέμα Σελετόπουλου αναμένεται να ξεκαθαρίσει αφού ο έλληνας τεχνικός έχει δώσει διορία προς τη διοίκηση να αποφασίσει για τις προθέσεις της.

Σήμερα στην προετοιμασία αναμένεται να είναι και οι νεοαποκτηθέντες Χάρης Αϊβαλιώτης (τερματοφύλακας), Δημήτρης Τζελάτης, Παναγιώτης Μπερτόλης ενώ σύμφωνα με τη διοίκηση το «ΟΚ» έχουν πει για να συνεχίσουν και οι Στέλιος Μιμίδης και Γιώργος Κανδιόγλου, από πλευράς των γηγενών παικτών. Πλήγμα σαφώς για τον Όμιλο είναι ότι ο Γιώργος Φουντούλης διαμήνυσε στους παράγοντες του ΝΟΧ ότι δεν θα συνεχίσει στην ομάδα, κάτι ανάλογο μάλλον θα κάνει και ο Νίκος Ντούλος. Μέχρι τώρα έχουν αποχωρήσει από το δυναμικό της ανδρικής ομάδας οι: Γκιάλης, Τεσάνοβιτς, Πατακός, Ν. Καρακάσης, Χ. Καρακάσης και Γαλανίδης.

Πάντως κύκλοι της διοίκησης αναφέρουν ότι θα γίνει μια ύστατη προσπάθεια προς χορηγούς ώστε να μπορέσουν να βρεθούν και άλλα χρήματα για να καταφέρει έστω και την τελευταία στιγμή η ομάδα να είναι ανταγωνίσιμη στο νέο πρωτάθλημα της Α1 πόλο Ανδρών.

 

ΔΗΜ. ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ

Σχετικά Άρθρα