Με υψηλές επιδόσεις και προσδοκίες θα λάβουν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου οι Χιώτες αθλητές

Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 08/02/2024 - 06:40

Με υψηλές επιδόσεις και προσδοκίες θα λάβουν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου οι Χιώτες αθλητές

Ο κλασικός αθλητισμός συνεχίζει διαχρονικά να φέρνει μεγάλες επιτυχίες στην πατρίδα του Ομήρου την πανέμορφη και φιλόξενη Χίο.

Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται από τα αθλητικά σωματεία του ακριτικού νησιού, τον ΑΣ Έφηβο Χίου, τον Παγχιακό Γ.Σ , τον Φ.Ο Βροντάδων και τον Α.Σ Ολυμπιάδα Χίου, τα τέσσερα σωματεία που καλλιεργούν τον στίβο στη Χίο αποδίδει καρπούς, φέρνοντας συνεχώς μεγάλες επιτυχίες στην Χίο.

Το 2024 ο χιώτικος κλασικός αθλητισμός θα δώσει δυναμικό παρόν σε όλες τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις εντός της Ελλάδας αλλά και εκτός των συνόρων της.

Η αρχή θα γίνει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο ΣΕΦ στις 17 και 18 Φεβρουαρίου 2024.

Ο αθλητής του ΑΣ Έφηβος Χίου και πρωταθλητής Ελλάδας Λάμπρος Βολίκας, ένας εκ των γρηγορότερων Ελλήνων αθλητών με φετινό χρόνο 6.70 στα 60μ. και θά διεκδικήσει μία θέση στο βάθρο των νικητών. Ο ΑΣ Έφηβος Χίου θα εκπροσωπηθεί επίσης στους αγώνες με τις αθλήτριες του, Ζηνοβία Μαθιούδη στο Πένταθλο, Μαρία Ζηρριά στα 400μ. και στη σκυταλοδρομία και Κατερίνα Σιδεράκη στη σκυταλοδρομία. Επίσης και με τους αθλητές Γιάννη Καλογεράκη στα 200μ. και Δημήτρη Τζήκα Σφακιανάκη στη σκυταλοδρομία. Οι αθλητές και οι αθλήτριες του κυρίου Γιάννη Τζήκα ευελπιστούν σε μια θετική εμφάνιση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου ενόψει και των αγωνιστικών υποχρεώσεων τους στους διασυλλογικούς και Πανελλήνιους Αγώνες στον ανοικτό στίβο.

Τον Παγχιακό Γ.Σ. θα εκπροσωπήσει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα η πρωταθλήτρια Ελλάδος Μαρία Σταυριανού που θα αγωνιστεί στα 800μ.

Τον Α.Σ Ολυμπιάδα Χίου θά εκπροσωπήσει η πρωταθλήτρια Ελλάδος Υπατιάννα Σωτηριανού που θα αγωνιστεί στο άλμα εις ύψος.

Πηγή: aegeanews.gr

etoimazontai_gia_to_panellinio_protathlima_kleistoy_stivoy_oi_hiotes_athlites

Σχετικά Άρθρα