Μεταγραφική κίνηση

Πέμ, 05/06/2014 - 21:11

«Κατά 99% η ομάδα θα κατέβει να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Πρώτης Κατηγορίας. Το θέμα του δυναμικού θα το εξετάσουμε μετά τις οριστικές αποφάσεις που θα λάβει η διοίκηση», ανέφερε σε δήλωσή του στο «Ράδιο Αλήθεια» ο  γενικός γραμματέας της Ελάτας, Τάσος Κατσής, σχετικά με τη συμμετοχή της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα.

Υπογράμμισε ακόμη ο κύριος Κατσής ότι «Θα επιστρέψουν όλοι οι δανεικοί στην ομάδα μας και θα δούμε τα δεδομένα που υπάρχουν και θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε, όπως και για τους παίκτες που θέλουν να αποχωρήσουν. Δεν έχει κλείσει κανείς σε καμία ομάδα. Ελεύθερος παίκτης δεν είναι κανείς, όλοι ανήκουν στο δυναμικό της Ελάτας. Η ομάδα είναι αυτή που θα αποφασίσει».

Την ίδια ώρα, πρόταση από τον Ατρόμητο εξετάζει η Ελάτα, για τη μεταγραφή των Γιάννη Κούτσουρα, Άγγελου Κούτσουρα και Νίκου Πάρου.

Όπως αναμενόταν ανανέωσε στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟ Καρυών ο Νίκος Λάγαρης. Και την προσεχή περίοδο θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Καλαμωτής, ο τερματοφύλακας Σιδερής Ορφανούδης.