Χίος, Τρίτη 7 Απριλίου

Μια σακούλα τοπικά προϊόντα για τους 600 αθλητές

Ο Μιχάλης Σημιριώτης για τον ημιμαραθώνιο
Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Παρ, 28/08/2015 - 15:59

Πάνω από 600 αθλητές θα είναι συγκεντρωμένοι στις 8.00 π.μ. της Κυριακής έξω από το πρώην Δημαρχείο στα Θυμιανά, για την εκκίνηση ενός ακόμα ημιμαραθώνιου στο νησί μας. Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι της εκδήλωσης ενδιαφέρον έχει και το ζήτημα της φιλοξενίας, που φαίνεται ότι ενθουσιάζει τους συμμετέχοντες. Με χαρά μας έδειχναν σήμερα την τσάντα των αγώνων, που παραλάμβαναν όσοι πραγματοποιούσαν την εγγραφή τους στον αγώνα. ”Αυτό, μας είπε ο συμπατριώτης μας, Μιχάλης Σημιριώτης, μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής της διοργάνωσης, “δεν γίνεται πουθενά στον κόσμο. Παραδίδουμε στους αθλητές μια τσάντα με δεκάδες χιώτικα προϊόντα, προσφορά τοπικών βιοτεχνιών. Έτσι μαζί με τη φιλοξενία μας δείχνουμε και τις οικονομικές μας δυνατότητες, γιατί όχι και την ιστορία μας, αφού πολλά για παράδειγμα κινούνται γύρω από τη μαστίχα.”

 

 

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 06/04/2020 - 16:52

Μετά την έγκριση της διακήρυξης προ 10ημέρου του έργου κελύφωσης – ενεργειακής αναβάθμισης του κολυμβητηρίου και συντήρησης των ξενώνων του, είναι θέμα χρόνου πλέον η δημοπράτηση και του 2ου σημαντικού έργου στο «Ιωνικό» μετά την αντικατάσταση των τεντών.

Όπως είπε σε συνέντευξή του στην «Α» ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δ. Χίου, Γιάννης Μανάρας, το επόμενο διάστημα θα τεθεί στην οικονομική επιτροπή του δήμου η λήψη απόφασης για τη δημοπράτηση.

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο έργο είναι της τάξεως του 1,3 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ όσον αφορά τις τέντες στις δύο πισίνες, έργο που ήδη έχει δημοπρατηθεί, στις 30 Απριλίου είναι η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης προσφορών από τους υποψήφιους αναδόχους.

Παράλληλα τόνισε ότι το αμέσως επόμενο έργο στο κολυμβητήριο που θα πάρει σειρά είναι η αναβάθμιση του μηχανοστασίου για το οποίο συντάσσεται μελέτη με εκτιμώμενο κόστος έργου τα  800.000 ευρώ.

Τέλος, ο κος Μανάρας ανέφερε ότι αξιοποιώντας το διάστημα αυτό που οι αθλητικές δομές είναι κλειστές στους χώρους τόσο του κολυμβητηρίου όσο και στα Κλειστά Γυμναστήρια Χίου, Καμποχώρων και Λιβαδίων, γίνονται εργασίες συντήρησης.

sta_skaria_i_dimopratisi_gia_tin_energeiaki_anavathmisi_toy_kolymvitirioy_syntirisi_xenonon