Νίκες στην πρεμιέρα των μπαράζ παραμονής της Α’ Κατηγορίας για Ατρόμητο και Πανοινούσσιο

Δείτε τις Φωτογραφίες
Τετ, 09/05/2018 - 16:49
Οι παίκτες του Ατρόμητου πανηγυρίζουν το πρώτο τέρμα της ομάδας τους

Ο Ατρόμητος Αγίου Γεωργίου και ο Πανοινούσσιος ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στα μπαράζ παραμονής για την Α’ Κατηγορία.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Γιοβανάκη είχε νικηφόρο πέρασμα από το Δημοτικό Στάδιο Χίου όπου επικράτησε με 2-1 της Φάρκαινας, ύστερα από ένα αρκετά καλό παιχνίδι. Στο 30’ ο Μπόζος από το σημείο του πέναλτι με πλασέ πέτυχε το 0-1 για τον Ατρόμητο. Εννέα λεπτά αργότερα ο Λουκέρης, επίσης με πλασέ, έφερε το παιχνίδι στα ίσια (1-1). Ο Ατσάλης στο 73’, μετά από μπαλιά του Κρητικού, διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Ο Ατρόμητος αγωνιζόταν από το 62’ με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Σ. Σούκα με 2η κίτρινη κάρτα.

Στις Οινούσσες ο τοπικός Πανοινούσσιος άρχισε και αυτός επιτυχημένα την πορεία του στα μπαράζ παραμονής. Η ομάδα του ακριτικού νησιού νίκησε μετά από πολύ καλή εμφάνιση, ειδικά στην επανάληψη, με 3-0 τον Βαρβασιακό.

Στο 50’ ο Σταύρος Ζαννίκος με πέναλτι άνοιξε το σκορ για τις Οινούσσες. Το πέναλτι δόθηκε σε ανατροπή του Παντελιδάκη. Στο 80’ με γυριστό σουτ ο Υψηλάντης έξω από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα για τους γηπεδούχους. Στο 93’ ο Στυλιανού με σουτ από το ύψος του πέναλτι και εκμεταλλευόμενος το λάθος της άμυνας πέτυχε το 3-0.

Η βαθμολογία μετά την 1η αγωνιστική: 1) Ατρόμητος Αγ. Γεωργίου 17, 2) Πανοινούσσιος 9, 3) Φάρκαινα 7, 4) Βαρβασιακός 7.

Ο 16χρονος Γ. Τσόφλιας που χρησιμοποίησε ο Ατρόμητος στο παιχνίδι με τη Φάρκαινα
Από την εξέδρα οδηγίες στην ομάδα του ο Δημήτρης Γιοβανάκης
Διαμαρτυρίες στο διαιτητικό τρίο από Φάρκαινα και Ατρόμητο

Σχετικά Άρθρα