Οι αγώνες του Σαββατοκύριακου

Πέμ, 02/11/2023 - 19:55

Με τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής συνεχίζονται το Σαββατοκύριακο τα τοπικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου Α και Β κατηγορίας.

Για την Α κατηγορία θα παίξουν:

Το Σάββατο στο δημοτικό στάδιο Χίου ο Ολυμπιακός Χίου /Κλασικό με τον Βαρβασιακό. Την Κυριακή στο ίδιο γήπεδο η Θύελλα θα παίξει με τον Ηρακλή, στον Άγιο Γεώργιο ο Ατρόμητος στο ντέρμπι της αγωνιστικής θα αντιμετωπίσει τον Ποσειδώνα, στον Δαφνώνα η Δάφνη τον Πύργο και στα Νένητα ο Κανάρης θα κοντραριστεί με την Μικρασιατική. Όλοι οι αγώνες θα αρχίσουν στις 3 το μεσημέρι.

Για την Β κατηγορία θα παίξουν:

Το Σάββατο στις 3 στο γήπεδο Σέντα η Ένωση Λαγκάδας Συκιάδας με την Φάρκαινα και στις 3.30 στο Φαφαλίειο στάδιο ο Βροντάδος θα παίξει με τον Όμηρο. 

Την Κυριακή στις 12 στα Θυμιανά ο Άτλας θα παίξει με τον Πανοινούσιο και στη Καλαμωτή η τοπική ομάδα θα αντιμετωπίσει τον Λαίλαπα. Ο Λέων έχει ρεπό. 

Στη Superleague 2 ο Αιολικός έχει ρεπό αυτή την αγωνιστική. 

Σχετικά Άρθρα