Χίος, Σάββατο 23 Νοεμβρίου

Oι μικροί μαθητές αθλητές γέμισαν το στάδιο

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Δευ, 10/06/2019 - 15:32

Γέμισε σήμερα (10/6/19) το Δημοτικό Στάδιο Χίου από παιδικές φωνές και την προσπάθεια των μαθητών - αθλητών των Δημοτικών Σχολείων να τερματίσουν τη σχολική χρονιά, με πρωτοβουλία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Χίου-Σάμου και της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου, με αγώνες στίβου.

Διοργανωτής για μια ακόμα φορά ο τοπικός ΣΕΓΑΣ με ψυχή, και βραβευθέντα για την προσπάθεια και τη στήριξη, εντεταλμένου περιφερειακού συμβούλου, Κώστα Παπαδόπουλο, και την ηθική και υλική στήριξη της Μητροπόλεως Χίου και προσωπικά του γνωστού για τη λατρεία του στον κλασικό αθλητισμό, Μητροπολίτη Χίου κ. Μάρκο.

Σχετικά Άρθρα

ΜΕ 6 ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Ο Ν.Ο. ΧΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
Δευ, 18/11/2019 - 10:17
Η ιστιοπλοϊκή ομάδα του ΝΟΧ που πήρε μέρος στο Athens International Week 2019 Laser 4.7

Στο Athens International Week 2019 Laser 4.7, το οποίο διεξήχθη  στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας από 8 έως και 10 Νοεμβρίου, συμμετείχε με αθλητές του ο Ναυτικός Όμιλος Χίου.

Την καλύτερη θέση, 8η, κατέλαβε ο Κων/νος Αναδιώτης, ενώ είχαμε ακόμη: 17ο τον Φάνη Ζήση, 63ο τον Δημήτρη Παπαζή, 67ο τον Νίκο Γεωργούλα, 82ο τον Γιώργο Τομάζο και 18η τη Γαβριέλα Χρουνεβέχεν στα κορίτσια. Μαζί με τα παιδιά ήταν και ο προπονητής τους Μάρκος Παγούδης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Χίου ευχαριστεί την Blue Star Ferries για την έκπτωση των εισιτηρίων της ομάδας και των σκαφών. Επίσης ευχαριστεί τους γονείς των αθλητών για την εμπιστοσύνη και την αμέριστη συμπαράσταση στους προπονητές και το Ναυτικό Όμιλο Χίου.