Χίος, Σάββατο 7 Δεκεμβρίου

Ορθοπεταλιές στο... Αίπος

Κυρ, 24/02/2019 - 20:33

Οι Ποδηλάτες Χίου ανεβαίνουν για μια ακόμα φορά το Αίπος την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019 με σημείο εκκίνησης τον Άγιο Μακάριο στις 8.00 π.μ. 

Πρόκειται για το πρώτο ccr για το 2019 και για το "Κύπελλο Χίου 2019" και θα είναι ατομική η χρονομέτρηση σε ανηφόρα 12 χλμ.

Όπως ενημερώνει ο Σύλλογος η διαδικασία θα είναι ατομική εκκίνηση ανά 30 ή 60 δευτερόλεπτα και είναι πιθανόν να υπάρξουν και εκκινήσεις σε ζευγάρια εάν ο αριθμός είναι μεγάλος.

Το κόστος συμμετοχής για τα οικονομικά ενήμερα μέλη του Συλλόγου είναι στα 10 €, για τα μη μέλη είναι στα 15 €.
Όσοι επιθυμούν μπορούν να τα πληρώσουν  στον "Γεωπονικό Κόσμο" μέχρι την παραμονή του αγώνα.
ΜΕΤΑΛΛΙΟ συμμετοχής θα πάρουν μόνο όσοι δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και τις 28/02/2019 στις 3.00 μ.μ.

Η φόρμα συμμετοχής υπάρχει στο https://goo.gl/forms/uSbOT77RYmztTwq62 και η διαδρομή στο https://www.openrunner.com/r/9526768

Σχετικά Άρθρα

ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ 7 & 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟ ΟΜΙΛΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Πέμ, 05/12/2019 - 10:29
Στο "Κύπελλο Χιόνων 2019" ο Ναυτικός Όμιλος Καρδαμύλων

Ο Ναυτικός Όμιλος Καρδαμύλων Χίου θα συμμετέχει στους διασυλλογικούς αγώνες ιστιοπλοΐας για σκάφη τύπου Optimist που διοργανώνει υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς την 7η και 8η Δεκεμβρίου 2019 με την επωνυμία "Κύπελλο Χιόνων 2019".

Τα έσοδα από το σύνολο των παραβόλων συμμετοχής θα δοθούν στην Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων «Καλός Ποιμήν», η οποία αποτελεί Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου υπό την εποπτεία του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ενώ λειτουργεί στην έδρα του Εφετείου Πειραιά. Σκοπός του ιδρύματος είναι η παροχή στέγασης, πρόληψης και φροντίδας, με γνώμονα τη φυσιολογική ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας των ανηλίκων που φιλοξενεί.

Η 24ωρη Στέγη Φιλοξενίας Ανηλίκων «Ο Καλός Ποιμήν» υποδέχεται παιδιά που τελούν κάτω από δυσμενείς κοινωνικοοικονομικές συνθήκες ή και ακατάλληλο οικογενειακό περιβάλλον, ύστερα από σχετική εντολή του Εισαγγελέα Ανηλίκων ή αίτηση των γονέων τους ή κατόπιν δικαστικής απόφασης, χωρίς αυστηρό νομικό πλαίσιο καθορισμού ηλικίας των εισερχομένων ανηλίκων ηλικίας 4 έως 21 ετών.

Το Δ.Σ. του ΝΟΚ ευχαριστεί θερμά τη ναυτιλιακή εταιρεία Blue Star Ferries - Hellenic Seaways που παρέχουν έκπτωση 40% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τη συμμετοχή της αποστολής του στον διασυλλογικό αγώνα και εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές του.