Παραίτηση Φρατζέσκου με αιχμές

Παρ, 02/09/2016 - 21:02

Διοικητικές εξελίξεις από το βράδυ της Πέμπτης στην ΕΠΣ Χίου, όπου την παραίτηση του υπέβαλε από την Προεδρία ο Γιώργος Φρατζέσκος. Ο μέχρι τώρα διοικητικός ηγέτης του Χιώτικου ποδοσφαίρου προχώρησε σε αυτή την ενέργεια μετά από «βολές» που δέχτηκε από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για χειρισμούς του σχετικά με τις εκλογές της ΕΠΟ. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Φρατζέσκος φανερά χολωμένος από την συμπεριφορά των συναδέλφων του, ανακοίνωσε στο σώμα ότι αποχωρεί τελείως από το Διοικητικό Συμβούλιο δηλαδή και από μέλος.

Στην επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου θα αποφασιστεί ποιος θα αναλάβει στην θέση του προέδρου μετά την παραίτηση του κύριου Φρατζέσκου.

Σε δήλωση του στην Αλήθεια ΤV ο μέχρι χθες το βράδυ πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου ανέφερε: «Μετά από 12 χρόνια παρουσίας στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Χίου αναγκάζομαι να παραιτηθώ μετά από πραξικοπηματική ενέργεια ορισμένων μελών του συμβουλίου μου με ανωτέρω καθοδήγηση και απόφαση που πάρθηκε σε συγκέντρωση σε παραθαλάσσια περιοχή με σκοπό να εμποδιστώ σαν πρόεδρος να παραστώ στις εκλογές της ΕΠΟ γιατί πιθανόν θεωρήθηκε ότι δεν μπορεί να καθοδηγηθεί η ψήφος μου η οποία θα δίνονταν πάντα μόνο για το συμφέρον της ΕΠΣ Χίου και των σωματείων που την αποτελούν και όχι για ίδιο όφελος όπως ψευδώς οι ίδιοι κυκλοφόρησαν διάφορες φήμες και ανυπόστατες κατηγορίες.

Αποχωρώντας από την ΕΠΣ Χίου θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παράγοντες όλων των σωματείων της Ένωσης μας για την καλή συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια καθώς και τους συνεργάτες μου που δουλέψαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια».

 

Σχετικά Άρθρα