ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ: Κυριαρχία για την Μπουλά σε ακόμη ένα αναπτυξιακό Τουρνουά

Η ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΚΑΡΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΙΝΔΟ ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΥΚΗ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΙΝΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ-ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΔΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Δευ, 18/12/2017 - 07:34
ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ: Κυριαρχία για την Μπουλά σε ακόμη ένα αναπτυξιακό Τουρνουά

Δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία για την Βανέσα Μπουλά σε αναπτυξιακό Τουρνουά του Πινγκ Πονγκ. Η αθλήτρια του ΜΕΑΣ Νενήτων «Η Βοκαριά» μετά την επικράτησή της στην κατηγορία Μίνι Παγκορασίδων, στη διοργάνωση που είχε γίνει στις 25-26 Νοεμβρίου στη Σίνδο της Θεσσαλονίκης, κατάφερε να κερδίσει και στη διοργάνωση που έγινε στις 9-10 Δεκεμβρίου στο Κλειστό γυμναστήριο Πεύκης.

Εκεί ολοκληρώθηκαν τα αναπτυξιακά τουρνουά για το 2017, σε μια επιτυχημένη διοργάνωση που πραγματοποίησε η Αθλητική Ένωση Αθηνά Μαγκουφάνας 2004 σε συνεργασία με τον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης και συμμετείχαν 191 αθλητές και αθλήτριες από 61 σωματεία από όλη την Ελλάδα.

Η Βανέσα Μπουλά κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία Μίνι Παγκορασίδων (10 χρονών), κερδίζοντας στον τελικό την Χριστίνα Τζενίδη (ΧΑΝ Θεσσαλονίκης) με 3-1 σετ (11-2, 8-11, 11-5, 11-6). Στην 3η θέση ήταν η Κατερίνα Ιωάννου (Α.Ε. Λεχαινών Ηλείας) μαζί με άλλη μια χιώτικη παρουσία, αυτή της Άντζελας Νουρέ (ΜΕΑΣ Νενήτων «Η Βοκαριά»).

Παράλληλα στο 5ο Αναπτυξιακό Τουρνουά Πινγκ Πονγκ που έγινε στην Πεύκη, από τη Βοκαριά πήραν μέρος άλλοι τέσσερεις αθλητές. Στην κατηγορία Μίνι Παμπαίδων ο Γιάννης Κοφινάς κατέλαβε την 6η θέση, ενώ στους Παμπαίδες είχαμε τον Πέτρο Λιώτση στην 25η θέση, τον Νίκο Ξενάκη στην 26η θέση και τον Μιχάλη-Άγγελο Κοκκώδη στην 27η θέση.

Η παρουσία των αθλητών και αθλητριών από τη Βοκαριά κρίνεται απόλυτα πετυχημένη, αφού σε όλες τις κατηγορίες ο συναγωνισμός ήταν ιδιαίτερα υψηλός.

Προκρίσεις για τη Βοκαριά σε Άνδρες-Γυναίκες

Σημαντικές επιτυχίες είχαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΜΕΑΣ «Η Βοκαριά» Νενήτων και στην προκριματική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πινγκ Πονγκ. Ο Νίκος Τάτσης, παρά το γεγονός ότι είναι έφηβος, κατέλαβε την 1η θέση στα προκριματικά που έγιναν στο Κλειστό γυμναστήριο του ΒΑΟΛ και έτσι θα εκπροσωπήσει το Βόρειο Αιγαίο στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών, τον προσεχή Μάρτιο στην Αθήνα.

Επίσης η Ρούλα Λαμπρινίδη και η Δώρα Μικέδη κατέλαβαν τις δύο πρώτες θέσεις στην προκριματική φάση κι έτσι εξασφάλισαν το εισιτήριο για τη συμμετοχή τους στα τελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Γυναικών, επίσης τον προσεχή Μάρτιο.

Η διοίκηση του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου Νενήτων «Η Βοκαριά» συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριες για την επιτυχία τους, καθώς επίσης και την Βανέσα Μπουλά για την κατάκτηση των δύο πρώτων θέσεων στα αναπτυξιακά τουρνουά και την Άντζελα Νούρε που ήταν στην πρώτη τετράδα στη διοργάνωση της Πεύκης. Επίσης δίνει τα εύσημα και στους προπονητές του συλλόγου, Στράτο Μακρή και Ρούλα Λαμπρινίδη.

Σχετικά Άρθρα