Πρεμιέρα στην Α' Κατηγορία με πολλά παράπονα για τη διαιτησία

ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΗΣΕ Ο ΠΡΩΑΤΘΛΗΤΗΣ ΚΑΝΑΡΗΣ, ΕΦΕΡΕ 2-2 ΣΤΑ ΝΕΝΗΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟ ΠΥΡΓΟ
Δευ, 01/10/2018 - 08:00
Από το παιχνίδι του Ηρακλή με τον Ποσειδώνα στα Θυμιανά, όπου οι γηπεδούχοι επιβλήθηκαν με 2-1

Πρεμιέρα το σαββατοκύριακο (29-30/9/18) είχαμε στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής Κατηγορίας στο ποδόσφαιρο.

Ο πρωταθλητής Κανάρης στραβοπάτησε στα Νένητα αφού αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Πύργο.

Ισόπαλο ήρθε και το ντέρμπι των Καμποχώρων όπου η Δάφνη έφερε 1-1 με τη Θύελλα Χαλκειούς.

Στα Θυμιανά ο Ηρακλής, καλύτερος σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, νίκησε με 2-1 τον Ποσειδώνα Καρδαμύλων, ενώ στο Δημοτικό Στάδιο Χίου η Μικρασιατική δίκαια έφτασε στο πρώτο τρίποντό της, αφού επικράτησε με 2-0 του Ατρόμητου Αγίου Γεωργίου.

Ο Όμηρος Καλλιμασιάς, που επέστρεψε και πάλι στην Πρώτη Κατηγορία, νίκησε με 3-1 τον Άτλαντα Νεοχωρίου, ενώ στο 1-1 έμειναν ο Λέων Αφροδισίων με τη Φάρκαινα, στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Φαφαλίειο Στάδιο.

Αναλτικά τα παιχνίδια στην εφημερίδα "Αθλητική Χίος" που κυκλοφορεί, και μαζί με την "Αλήθεια".

Αρκετά παράπονα για τη διαιτησία είχαμε από ομάδες στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι Δάφνη, Θύελλα Χαλκειούς, Άτλας Νεοχωρίου, Φάρκαινα, Πύργος, Ατρόμητος και Μικρασιατική διαμαρτυρήθηκαν σε φάσεις που θεώρησαν ότι αδικήθηκαν στα παιχνίδια της πρεμιέρας.

«Θα δούμε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στην Πρώτη Κατηγορία», υποστηρίζουν στις δηλώσεις που έχουν κάνει στην "Αθλητική Χίο", η οποία κυκλοφορεί σήμερα, οι 10 από τους 12 προπονητές των ομάδων του νέου πρωταθλήματος.

Σημειώνουν ότι ο τίτλος θα κριθεί στη διαδικασία των μπαράζ και ότι το πρωτάθλημα θα είναι αμφίρροπο και πιο ποιοτικό σε σχέση με το περσινό.

Σχετικά Άρθρα