Χίος, Σάββατο 20 Απριλίου

Σφυρίζει στον τελικό ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός η Βάσω Τσαρούχα

Πέμ, 14/02/2019 - 15:43

H πορεία της Βάσως Τσαρούχα είναι αξιοθαύμαστη όλα αυτά τα χρόνια, τώρα ήρθε η ώρα να σφυρίζει και στον τελικό κυπέλλου, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 17/02/19, στις 17:00, στο Ηράκλειο.

Όπως ανακοίνωσε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας / Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΚΕΔ / ΕΟΚ), οι τρεις διαιτητές του τελικού θα είναι, ο Χαράλαμπος Καρακατσούνης, ο Πέτρος Παπαπέτρου και η Βάσω Τσαρούχα

Αναλυτικά: 
Οι διαιτητές και οι κομισάριοι του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών είναι: 

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 

Νέο ΚΓ Ηρακλείου (Δύο Αοράκια) 17.00, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός Καρακατσούνης-Παπαπέτρου-Τσαρούχα (Μαγγανάς-Μπορμπαντωνάκης).

Σχετικά Άρθρα

ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΥΜΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓ,ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Τετ, 10/04/2019 - 15:41

Μια μεγάλη γιορτή του Χιώτικου Ποδοσφαίρου φιλοδοξούν οι αθλητικοί παράγοντες να είναι ο τελικός κυπέλου το απόγευμα της Κυριακής ανάμεσα στον Ηρακλή Θυμιανών και τον Ατρόμητο Αγ.Γεωργίου Συκούση.

Οι δυο ομάδες θα δώσουν το καλύτερο εαυτό τους έτσι ώστε το φίλαθλο κοινό να απολαύσει έναν αγώνα-γιορτή του βασιλιά των αθλημάτων.

Αυτά τόνισαν παράγοντες των δυο ομάδων και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κώστας Νικολαϊδης ζητώντας από τον κόσμο να ανταμείψει  με την παρουσία του την πορεία που και οι δυο ομάδες κατέβαλαν έως ότου φτάσουν στον τελικό.

Ο αγώνας που θα πλαισιωθεί και με χορευτικές εκδηλώσεις από τα πολιτιστικά σωματεία των δυο χωριών και όχι μόνο, θα γίνει την Κυριακή 14 Απριλίου στις 5 το απόγευμα στο Εθνικό Στάδιο Χίου.