Σημαντικές νίκες για Άτλαντα και Λέοντα Αφροδισίων στη 2η αγωνιστική των μπαράζ παραμονής της Β’ Κατηγορίας

Τετ, 09/05/2018 - 16:44

Νικηφόρο πέρασμα από το Θολοποτάμι είχε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου 5/5 ο Άτλας Νεοχωρίου, όπου επικράτησε με 1-0 της τοπικής Αναγέννησης, στη 2η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Β’ Κατηγορία.

Έτσι η ομάδα του Σταύρου Ντίλη έκανε ένα σημαντικότατο βήμα για την άνοδο, αφού μετράει ήδη δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Στο 25’ με πλασέ ο Γιακούμας από την περιοχή, ύστερα από μπαλιά του Οικονομίδη, πέτυχε το νικητήριο τέρμα.

Οι νικητές είχαν καλές ευκαιρίες με τους Γιακούμα, Χούλη και δύο φορές με τον Δ. Βασιλικό, που αστόχησαν. Η Αναγέννηση, που κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα, είχε καλύτερη στιγμή το σουτ του Καραμπουρνιώτη που κατέληξε άουτ και απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαμουτάι που είχε επίσης την ίδια κατάληξη.

Η Αναγέννηση τελείωσε το παιχνίδι με 8 παίκτες, αφού στο 75’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα ο Δημητρακάκης και τρία λεπτά αργότερα ο Μαμουτάι, επίσης με 2η κίτρινη κάρτα, για τον ίδιο λόγο. Στο 85’ την κόκκινη κάρτα αντίκρισε ο Κυριακούδης για εξύβριση αντιπάλου, σε φάση που δέχτηκε σκληρό μαρκάρισμα από παίκτη του Νεοχωρίου, με την Αναγέννηση να υποστηρίζει ότι αυτός έπρεπε να δει την κόκκινη κάρτα.

Στο Φαφαλίειο Στάδιο, σπουδαίο τρίποντο για το Λέοντα Αφροδισίων, που επικράτησε με 2-1 του Πύργου. Η ομάδα του Κώστα Ιωάννου έκανε ένα σημαντικό βήμα για την υπόθεση άνοδος και τις δύο προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στην Α’ Κατηγορία.

Στο 17’ με ωραίο δυνατό σουτ ο Ματθαίος μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Ο Σιταράς στο 60’ με συρτό σουτ διαμόρφωσε το 2-0. Με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χατζηχριστοδούλου στο 75’ και ασταθή απόκρουση του Α. Μονή έγινε το τελικό 2-1. Στο 8’ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Τακτικό.

Η βαθμολογία: 1) Άτλας Νεοχωρίου 24 βαθμοί, 2) Λέων Αφροδισίων 22, 3) Πύργος 18, 4) Αναγέννηση Θολοποταμίου 17. Η επόμενη αγωνιστική (3η-Τετάρτη 9/5): Πύργος-Αναγέννηση (Πυργίου-17.30), Άτλας Νεοχωρίου-Λέων Αφροδισίων (Θυμιανών-17.30).

Σχετικά Άρθρα