Στάλθηκε η Αστυνομία να συλλάβει τον επικεφαλής της ομάδας Ειδικών Αποστολών του Λιμενικού Σώματος

Τραγελαφικές καταστάσεις ασυνεννοησίας και... θύμα τον αθλητισμό και τον Πανελληνιονίκη Δισκοβόλο Χριστόδουλο Κωστάκη
Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Τρί, 14/02/2017 - 19:51

Τραγελαφικές καταστάσεις ασυνεννοησίας εξελίχθηκαν το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο, όταν ο Πανελληνιονίκης Δισκοβόλος Χριστόδουλος Κωστάκης και οι Προπονητές του αποφάσισαν μεταξύ 5.00 και 7.00 μ.μ. που με βάση το πρόγραμμα Τρίτη και Πέμπτη γίνονται ρίψεις, να πραγματοποιήσει τις απαραίτητες που χρειάζεται για την προπόνηση του. Η Διοίκηση όμως του Σταδίου διαφωνεί, με αποτέλεσμα να φωνάξει την Αστυνομία να τον σταματήσει.

Εκεί έκπληκτοι οι Αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο... παραβάτης Κωστάκης είναι ο επικεφαλής της Ομάδας των Ειδικών Αποστολών του Λιμενικού Σώματος στο νησί μας. Αφού βεβαίωσαν ότι παράνομη πράξη δεν βλέπουν, του συνέστησαν να σταματήσει, πράγμα που έγινε και το θέμα καλούνται να το επιλύσουν τουλάχιστον εκτός... Αστυνομίας και Δικαστηρίων οι υπεύθυνοι του Σταδίου.

Το πρόβλημα ξεκινά, μας είπε ο προπονητής του Χριστόδουλου Γιάννης Πετρής, από την ώρα, που αντικαθίσταται ο τάπητας του Σταδίου και δεν δίνεται λύση για τις ρίψεις του Στίβου. Τέσσερις μήνες περιμένουμε μια απάντηση, σε λίγο ο Κωστάκης θα αγωνιστεί σε Πανελλήνιους αγώνες και δεν θα έχει κάνει καμιά ρίψη! Ο Γυμναστής Δημήτρης Ντούλης, που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο Στάδιο ως υπεύθυνος για τις προπονήσεις, δήλωσε άγνοια του ζητήματος παραπέμποντας στην Διοίκηση. Η επίσης Γυμνάστρια Ρούλα Τσικολή έδειχνε έκπληκτη για όλη αυτή την κατάσταση. Ο Χριστόδουλος, μας είπε είναι αυτός που κατέρριψε το ρεκόρ του... Σύλλα στους  Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες είναι 2ος Πανελληνιονίκης στη Δισκοβολία και αυτή τη στιγμή τέσσερις μήνες μένει χωρίς προπόνηση, επειδή η Διοίκηση του Σταδίου περιμένει απάντηση από τον κατασκευαστή του χλοοτάπητα αν αντέχει στις ρίψεις! Την ίδια ώρα δείτε με τα μάτια σας σε πόσα σημεία ο χλοοτάπητας ήδη έχει ξηλωθεί.

Από την δική του μεριά ο αθλητής και Αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος, σηκώνει τα χέρια ψηλά... αλλά όχι για να ρίξει δίσκο. Δεν καταλαβαίνω, μας λέει, εγώ είμαι αθλητής, με φώναξαν  δίπλα στην φθαρμένη βαλβίδα, (ο τσιμέντινος δίσκος που πατάει ο δισκοβόλος για τις ρίψεις) να τους δείξω πως να γίνει η καινούργια. Την έφτιαξαν και τώρα μου λένε να μη ρίχνω για να μην φθαρεί ο χλοοτάπητας. Ας βρούν λύση, ας με πάνε όπου θέλουν, εγώ θέλω ένα χώρο για ρίψεις και δεν έχω. Την Πέμπτη στις 6.00 μ.μ. θα βρίσκομαι πάλι εδώ με τους προπονητές μου κι' ας στείλουν πάλι την Αστυνομία.

Λύση θέλει να βρεθεί και ο Σταμάτης Λίναρης υπεύθυνος του Σταδίου. Δυστυχώς τέσσερις μήνες περιμένουμε την απάντηση του κατασκευαστή και δεν μας την δίνει, ψάχνουμε την λύση, που πρέπει να δοθεί. Στο μεταξύ όμως αν σχιστεί ο τάπητας, ο κατασκευαστής θα μας πεί ότι κάναμε πάνω ρίψεις. Θα προσπαθήσουμε να τις κάνουμε στο γήπεδο του Κοφινά, αλλά πρέπει και εκεί να φτιαχτεί νέα βαλβίδα, θα δούμε.

Αναμένοντας να χωριστούν... δύο γαϊδουριών άχυρα, σημειώνουμε ότι στον Κοφινά τοποθετήθηκε ο από... τέταρτο χέρι παλαιός τάπητας του Σταδίου, ότι ο δίσκος δεν μπορεί να πέφτει, όπου νάναι  γιατί κοστίζει 200 ευρώ και ότι λύση για την βαλβίδα έχει βρεθεί αφού τα έξοδα θα τα καλύψει ο... Μητροπολίτης Χίου!

ΑΔΙΑΦΟΡΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Σχετικά Άρθρα