Συγχαρητήρια Αντιπεριφερειάρχη στον Γ. Κριτούλη για την πανελλήνια πρωτιά στο βάδην

Παρ, 16/07/2021 - 15:33

Τον αθλητή του Εφήβου, Γιώργο Κριτούλη που έλαβε την πρώτη θέση στα 10.000 μ. βάδην στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ18 Ανδρών - Γυναικών, που έγινε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, συγχαίρει ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου, Π. Μπουγδάνος, που αναφέρει σε επιστολή του τα παρακάτω:

"Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση πληροφορήθηκα την εξαιρετική  διάκριση του αθλητή του ΑΣ ΕΦΗΒΟΣ ΧΙΟΥ, Γιώργου Κριτούλη, ο οποίος κατέκτησε την 1η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ18, που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στις 10 και 11 Ιουλίου. Μια διάκριση που μας γεμίζει υπερηφάνεια και αξίζει τα συγχαρητήρια όλων μας.

Τέτοιες επιτυχίες τιμούν το νησί μας, προβάλλοντας το σε όλον τον κόσμο και μας αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο, πως η αποφασιστικότητα, η σκληρή δουλειά, και η προσήλωση στον στόχο, φέρνουν πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα

Παράλληλα άξιοι/ες συγχαρητηρίων είναι και οι υπόλοιποι αθλητές/τριες όλων των Συλλόγων που συμμετείχαν στο ίδιο πρωτάθλημα, για την προσπάθειά που κατέβαλλαν και τον καλό αγώνα που έδωσαν, όπως επίσης ο προπονητής κ. Γιάννης Τζήκας, αλλά και οι γονείς όλων των αθλητών που στέκονται αρωγοί σε όλες τις προσπάθειές του.

Εύχομαι σε όλους τους αθλητές να συνεχίσουν στον δρόμο των επιτυχιών και να μας χαρίσουν και στο μέλλον ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις."

Σχετικά Άρθρα