Χίος, Τετάρτη 13 Νοεμβρίου

Τα αποτελέσματα της τελικής φάσης των αγώνων στίβου των Δημοτικών Σχολείων

ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΧΙΟΥ
Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Τρί, 11/06/2019 - 13:47
Από την τελική φάση των αγώνων στίβου Δημοτικών Σχολείων στις 10/6/19

Πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί, στο Δημοτικό Στάδιο Χίου, με ιδιαίτερη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία, η τελική φάση των σχολικών αγώνων στίβου των Δημοτικών Σχολείων του Νομού Χίου.

Οι αγώνες συνδιοργανώθηκαν από την Ένωση Αθλητικών Σωματείων "ΣΕΓΑΣ Χίου - Σάμου" και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Χίου.

Συμμετείχαν 92 μαθητές και μαθήτριες από 21 σχολεία του νομού σε 12 αγωνίσματα (10 ατομικά και 2 σκυταλοδρομίες).

Τους αγώνες παρακολούθησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Μάρκος, ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος, Κώστας Παπαδόπουλος, ο διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου Αριστείδης Κελεπερτζής, ο πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών, Αλέκος Αντωνίου, το Δ.Σ της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Χίου - Σάμου, καθώς και εκπαιδευτικοί, γονείς, μαθητές και μαθήτριες από τα σχολεία του νομού μας.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων τιμήθηκαν με αναμνηστική πλακέτα για την προσφορά τους στον κλασικό αθλητισμό: η Περιφερειάρχης Χριστιάνα Καλογήρου, ο Ταξίαρχος Σταύρος Παπασταθόπουλος, ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αριστείδης Κελεπερτζής και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Κώστας Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά τα απτελέσματα έχουν ως εξής:

Στα κορίτσια:

Στα αγόρια:

Από την τελική φάση των αγώνων στίβου Δημοτικών Σχολείων στις 10/6/19
Από την τελική φάση των αγώνων στίβου Δημοτικών Σχολείων στις 10/6/19
Από την τελική φάση των αγώνων στίβου Δημοτικών Σχολείων στις 10/6/19

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 10/11/2019 - 23:32
Χριστόφορος Μερούσης

Την 4η θέση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μαραθωνίου Δρόμου και την 8η στη γενική κατάταξη του 37ου αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας κατέλαβε ο χιώτης πρωταθλητής του ΦΟΒ Χριστόφορος Μερούσης, το μεσημέρι της Κυριακής 10 Νοεμβρίου, με χρόνο 2 ώρες 28 λεπτά και 6 δευτερόλεπτα.

Από τους έλληνες αθλητές πρώτος τερμάτισε για 3η συνεχή χρονιά ο Κώστας Γκελαούζος του Παναθηναϊκού με ατομικό ρεκόρ, 2.19.02.