Την Κυριακή ο 9ος ημιμαραθώνιος Χίου με τη συμμετοχή 400 δρομέων

Παρ, 27/08/2021 - 10:16

Όλα έτοιμα από το Σύλλογο Αθλητών Υγείας Χίου σχετικά με τη διοργάνωση του 9ου ημιμαραθωνίου δρόμου στον Κάμπο της Χίου την προσεχή Κυριακή 29 Αυγούστου, μετά την περσινή ματαίωση του αγώνα αλλά και τους περιορισμούς που επιβάλλει ακόμη και φέτος η πανδημία του κορωνοϊού.

Την αρωγή και συμπαράσταση της δημοτικής αρχής στη διοργάνωση εξέφρασε ο Δήμαρχος Χίου, Σταμάτης Κάρμαντζης σε σχετική συνέντευξη Τύπου που δόθηκε χθες το μεσημέρι στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου.

Στις 3 διαδρομές, τον ημιμαραθώνιο των 21,5 χλμ. και ακόμη δύο αγώνες των 5 και 10 χλμ. έχουν δηλώσει συμμετοχή γύρω στα 400 άτομα, δυστυχώς χωρίς την παρουσία δρομέων από τη γειτονική Τουρκία λόγω της πανδημίας, πληροφόρησε το μέλος της διοίκησης του Συλλόγου Αθλητών Υγείας Χίου, Χρυσούλα Νεαμονίτη, η οποία αναφέρθηκε και στα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύσουν στους αγώνες.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου, πρωταθλητής του μαραθωνίου δρόμου και πολλές φορές νικητής των προηγούμενων ημιμαραθωνίων της Χίου, Χριστόφορος Μερούσης, ευχαρίστησε όλους όσοι συμβάλλουν στη διοργάνωση και ιδιαιτέρως τους εθελοντές που θα συμμετάσχουν προκειμένου να διευκολύνουν τους δρομείς την ημέρα των αγώνων.

Σχετικά Άρθρα