Ξεκινάει η αγωνιστική περίοδος του πινγκ-πονγκ στον Ωρίωνα

Δείτε το Βίντεο
Τρί, 04/10/2022 - 12:33
Η γυναικεία ομάδα του Ωρίωνα, πρώτη στη Β' Κατηγορία Λοιπής Χώρας

Ξεκινάει η νέα αγωνιστική περίοδος και στο άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, με τον Ωρίωνα να προσκαλεί νέους αλλά και παλιούς αθλητές με την παρακάτω ανακοίνωσή του:

«Ο Σύλλογος του ΩΡΙΩΝ ΑΠΟ ΧΙΟΥ πιστός στα ραντεβού του τα τελευταία χρόνια  με την ιστορία της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στην Ελλάδα, βάζοντας το όνομά του με χρυσά, αργυρά και χάλκινα γράμματα και γνωρίζοντας το ακριτικό νησί της Χίου σε όλη την ελληνική επικράτεια, θα είναι και φέτος παρών σε όλες τις μεγάλες πανελλήνιες διοργανώσεις και για την αγωνιστική σεζόν 2022-23.

Μετά την καλοκαιρινή προετοιμασία των 10 αθλητών και αθλητριών του αγωνιστικού τμήματος της ομάδος τόσο στη Χίο όσο και στο Λουτράκι με την τοπική ομάδα του Ποσειδώνα Λουτρακίου, με αρκετούς σπάρινγκ αθλητές και αξιόλογους προπονητές.

Μετέπειτα τέσσερεις εξ αυτών, τρεις αθλήτριες (Βασιλική Μπουλά, Άντζελα Νούρε και Φαμπιόλα Νούρε) και ένας αθλητής (Μιχαήλ-Άγγελος Κοκκώδης) συνέχισαν για μία ακόμα εβδομάδα δυναμικής προπόνησης ως επίλεκτοι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με τους καλυτέρους αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα. Σημαντική προσφορά από καταξιωμένους προπονητές τόσο από την Εθνική Ομάδα όσο και από Αθήνα και Χίο τη δική μας Ρούλα Λαμπρινίδη.

Είμαστε έτοιμοι, ξεκινάμε δυνατά από τον Οκτώβριο τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις τόσο στην κατηγορία της Β' Εθνικής όσο και στα αναπτυξιακά, προκριματικά και τελικούς Πανελληνίων .

Καλή επιτυχία στα παιδιά μας και την προπονήτρια και περιμένουμε όλο τον κόσμο της Χίου να βρεθεί στο πλάι τους και να τους στηρίξει».

i_nea_sezon_xekinaei_elate_na_mas_deite_sas_perimenoyme

Σχετικά Άρθρα