Χίος, Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου

Ζητείται επειγόντως...διοίκηση στον ΝΟΧ

Δείτε το Βίντεο
Τετ, 10/07/2019 - 14:08

 

Μια ιστορική πορεία 90 χρόνων του Ναυτικού Ομίλου Χίου, με τα 40 από αυτά στην Α1 Εθνική κατηγορία, φαίνεται να βρίσκεται σε σημείο… καμπής, σύμφωνα με όσα ανέφεραν σε συνέντευξη τους, μέλη από το απερχόμενο ΔΣ.

Απουσία του Γιάννη Αναδιώτη, πρόεδρου του σωματείου, που εμμένει στην παραίτηση του, τα μέλη της διοίκησης του ιστορικότερου σωματείου της Χίου, ζήτησαν την στήριξη τόσο των αιρετών του νησιού, όσο και των πολιτών προκειμένου να συνεχιστεί η πορεία του ΝΟΧ.

Οικονομικά αλλά και διοικητικά προβλήματα, όπως ανέφεραν, ταλανίζουν τα τελευταία χρόνια το σωματείο με αποτέλεσμα τα μέλη του ΔΣ να είναι «κουρασμένα»  και να ζητούν από νέους ανθρώπους να αναλάβουν τις θέσεις τους.

Κύριο θέμα της συνέντευξης αποτελούσε το κάλεσμα σε γενική συνέλευση στις 17 Ιουλίου, όλων όσων ενδιαφέρονται για την συνέχιση της πορείας του ΝΟΧ, με επομένη κίνηση την διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέου ΔΣ.
«Είμαστε σε μια μεταβατική περίοδο για την διοίκηση», ανέφερε η Κυριακή Μπουλά, συμπληρώνοντας ότι δεν γίνεται να ληφθούν τώρα αποφάσεις που θα βαρύνουν το επόμενο ΔΣ.

Από την συνέντευξη δεν θα μπορούσε να λείπει η εκτενή αναφορά στις μεγάλες στιγμές του σωματείου αλλά και στις πιο πρόσφατες αθλητικές διοργανώσεις που εκτός από επιτυχίες στο ΝΟΧ, έφεραν και πολύ κόσμο στο νησί, με ότι αυτό σημαίνει για την τοπική οικονομία.

Ο Νίκος Γεωργούλης αναφέρθηκε στην ανταπόκριση των Χιωτών σε κάθε κάλεσμα του ΝΟΧ, κυρίως σε οικονομικό επίπεδο,  λέγοντας ότι κάθε εκδήλωση στηρίζεται από τους πολίτες αλλά αυτό δεν είναι αρκετό.

«Χρειαζόμαστε πολλά χρήματα κάθε χρόνο για να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις της Α1 κατηγορίας», ανέφερε, συμπληρώνοντας ότι κατά καιρούς υπάρχουν χορηγοί που τους στηρίζουν.

«Όλοι καμαρώνουν το σωματείο αλλά λίγοι έρχονται κοντά», συμπλήρωσε ο Στέλιος Καλαργυρός ,ζητώντας από όλους του Χιώτες και κυρίως την πολιτική ηγεσία του νησιού να πάρει θέση για την πορεία του σωματείου.

Η γενική συνέλευση θα γίνει στις 17 Ιούλιου με την πρόσκληση να είναι ανοιχτή για κάθε ενδιαφερόμενο και την απερχόμενη διοίκηση να αναφέρει ότι στην ΓΣ θα ειπωθούν τα πράγματα με το όνομα τους.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 13/09/2019 - 21:07

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση στις 12 Σεπτεμβρίου 2019 συνήλθαν σε τακτική συνεδρίαση τα νεοεκλεγέντα μέλη ΔΣ του ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΙΟΥ και συνήλθαν σε σώμα με την παρακάτω σύνθεση: 

Πρόεδρος: Σκαπινάκης  Δημήτριος

Αντιπρόεδρος Α: Τομάζος Αλεκ.

Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος: Καλαργυρός  Στυλιανός

Γεν. Γραμματέας : Επιτροπάκης Γεώργιος

Ειδικός Γραμματέας : Φαφαλιός  Μιχαήλ

Οικ. Επιτροπή-Ταμίας : Γεωργούλης Νικόλαος – Καρακούρος Γεώργιος

Έφορος Προβολής & Δημοσιών Σχέσεων : Μελέκος Γεώργιος

Έφορος Εγκαταστάσεων : Βλυσίδης  Μικές

Γεν.  Αρχηγός Αθλητισμού : Σκαπινάκης  Δημήτριος

Έφορος  Υδατοσφαίρισης  Ανδρικής Ομάδας : Σουσούρης  Πέτρος

Έφορος Γυναικείας Ομάδας: Μπουλά  Κυριακή

Έφορος Ακαδημιών  Πόλο : Βεργετής Νικόλαος  – Σκαπινάκης  Δημήτριος

Έφορος Κολύμβησης  :  Φωκά  Ζηναίδα

Έφορος Ιστιοπλοΐας  : Αυγουστίδης  Γεώργιος

Έφορος Ανοικτής Θάλασσας : Βλυσίδης  Μικές

Έφορος Αθλητικού Υλικού : Φωκά  Ζηναίδα

Μέλος: Αναστασίου  Αντώνιος

Μέλος  : Αλάτσης Νικόλαος

Τεχνικός Σύμβουλος Ιστιοπλοΐας  : Ζούμας Γεώργιος

Τεχνικός Σύμβουλος Εγκαταστάσεων: Μελέκος  Άγγελος

Αναπληρωματικά Μέλη: Φραγκιαδουλής Γεώργιος , Μυλωνάδης Δημήτριος.