Η κομματική πίεση βοήθησε στην επανεκλογή Μουτζούρη

ΔΗΛΩΝΕΙ Ο Π. ΒΡΟΥΛΗΣ ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΕΙΑ
Ακούστε το ηχιτικό
Δευ, 16/10/2023 - 12:24
Ηχητικό απόσπασμα: 

«Η κομματική πίεση από τη Νέα Δημοκρατία τελικά βοήθησε το συνδυασμό Μουτζούρη να επανεκλεγεί στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου» αναφέρει σε επιστολή του προς τα μέσα ο Περιφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής σημειώνοντας:

«Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξε σε ραδιοφωνική του παρέμβαση στην «Α» ο αντιπεριφερειάρχης Χίου, Παντελής Βρουλής και δεν έκρυψε ότι υπήρχε ο φόβος της μη επανεκλογής, σημείωσε όμως ότι ο κόσμος παρά τις πιέσεις που δέχθηκε δεν ενέδωσε και γι’αυτό ευχαρίστησε τους πολίτες που τους επέλεξαν να συνεχίσουν το έργο τους στην Περιφερειακή Αρχή.

Δήλωσε ανοιχτός και για την επόμενη 5ετία σε συνεργασία με άλλους συνδυασμούς, όπως το έπραξε και στην παρούσα θητεία ο συνδυασμός του Κώστα Μουτζούρη.

 Καλούμενος να σχολιάσει το εκλογικό αποτέλεσμα στο Δήμο Χίου το χαρακτήρισε αναμενόμενο εστιάζοντας στο γεγονός ότι η απερχόμενη δημοτική αρχή είχε απέναντί της όλους τους συνδυασμούς της αντιπολίτευσης.

Καταλήγοντας όταν ρωτήθηκε εάν θα ήθελε να παραμείνει στη θέση του αντιπεριφερειάρχη Χίου, σημείωσε ότι αυτό θα το κρίνει ο Περιφερειάρχης, λέγοντας ότι αντιλαμβάνεται πώς οι θέσεις σε σχέση με το σύνολο πια των εκλεγμένων συμβούλων είναι λίγες.

«Τα έχω ζήσει και τα έχω πάρει όλα, δεν χρειάζονται αξιώματα. Χρειάζεται δουλειά και νομίζω ότι σ’αυτό δεν προσέφερα μόνο εγώ αλλά όλοι οι συνάδελφοι», σημείωσε ο κος Βρουλής τονίζοντας ότι «όλοι μαζί θα δουλέψουμε για το καλό της Χίου».

Σχετικά Άρθρα