
«Βρίσκομαι στη Χίο εκ μέρους της Κυβέρνησης για να στηρίξω την υποψηφιότητα του Αλκιβιάδη Στεφανή, γιατί δεν θέλουμε ο Σύριζα που διώξαμε δύο φορές από την πόρτα, να μας μπεί στο Β. Αιγαίο από το παράθυρο».
Αυτά λέει στον Γιάννη Τζούμα ο υπουργός Περιβάλλοντος και ενέργειας Θοδωρής Σκυλακάκης, που έφτασε πριν λίγο στο νησί μας, για να χαιρετήσει στην συγκέντρωση του υποψήφιου Περιφερειάρχη και εκλεκτού του Κόμματος της Ν.Δ.
Μιλώντας στην ΑΛΗΘΕΙΑ TV σημειώνει ότι από το προηγούμενο πόστο του στο υπουργείο Οικονομικών συνεργάστηκε με τον Αλκιβιάδη Στεφανή στν διάρκεια της μεταναστευτικής κρίσης και γνώρισε τις μεγάλες δυνατότητες του.
"Δεν το κρύβουμε", είπε, "ότι στις Περιφέρειες της χώρας θέλουμε στελέχη που να μπορούν να συνεργάζονται με την Κυβέρνηση. Ο Αλκιβιάδης Στεφανής είναι τέτοια περίπτωση αρίστου, που πρέπει η χώρα και το Β. Αιγαίο να αξιοποιήσει. Ο Σύριζα, πάλεψε στο μεταναστευτικό ειδικά με τις γνωστές του θέσεις, που ευτυχώς δεν επικράτησαν. Ε, δεν θέλουμε αυτό που διώξαμε δύο φορές από την πόρτα, να μας μπεί τώρα στο Β. Αιγαίο από το παράθυρο".
Στο σημείο αυτό και στην παρατήρηση ότι ο Κ. Μουτζούρης δηλώνει ότι είναι μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα ενώ ο ίδιος είναι «μπλε» και Νεοδημοκράτης, ο υπουργός παρατήρησε: «Απαντώ με την φράση του Γιάννη Τσαρούχη. Στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις».






































