Χίος, Δευτέρα 30 Μαρτίου

Επισκέψεις του Γιάννη Καραβασίλη σε Άνω Καρδάμυλα, Μάρμαρο και Πιτυός

Δείτε τις Φωτογραφίες
Κυρ, 19/05/2019 - 19:47

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου η  σημερινή Κυριακάτικη περιοδεία του συνδυασμού ΧΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ του Γιάννη Καραβασίλη ήταν στα Άνω Καρδάμυλα, Μάρμαρο και Πιτυός όπου  συνομίλησαν με κατοίκους.

Η συνέχεια είχε επίσκεψη στη Βολισσό.

Στην πλατεία Πυθώνα συναντήθηκαν  με το ανεξάρτητο τοπικό συμβούλιο της Αμανής το οποίο εξέθεσε στον συνδυασμό την αγωνία του για τα πολυάριθμα προβλήματα καθώς και την  ερημοποίηση που αντιμετωπίζει η Βορειδυτική Χίος.

Μέλη του συνδυασμού ΧΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ επισκέφθηκαν το εγκαταλελειμμένο ελαιοτριβείο για το οποίο το τοπικό συμβούλιο της Αμανής προτείνει να  γίνει πολιτιστικός πολυχώρος με σκοπό την προσέλκυση επισκεπτών.

Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα μας και οι προτάσεις του συνδυασμού ΧΙΟΣ  ΜΠΡΟΣΤΑ για την παραγωγική ανασυγκρότηση και την ανόρθωση της  περιφέρειας.

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 11/07/2019 - 15:40

Οι τελευταίες εκλογές διεξήχθησαν σε ένα έντονα πολωτικό κλίμα. Παρ’ όλα αυτά το Κίνημα Αλλαγής κατόρθωσε να αυξήσει τη δυναμική του στη Χίο πλησιάζοντας τους 5.000 ψήφους και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε ειλικρινά.

Προσφυγικό – μεταναστευτικό, ολοκλήρωση υποδομών τουρισμού και οικονομία ήταν τα θέματα που πρόβαλα προεκλογικά και έκανα γνωστά σε όλους τους πολίτες μας.

Γι’ αυτά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να διεκδικούμε.

Ανάλογες δεσμεύσεις για τα ανωτέρω θέματα έχουν γίνει και από νεοεκλεγέντες αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τοy Κοινοβουλίου. Οι νησιώτες μας περιμένουν να γίνουν πράξη.

Εξάλλου δεν υπάρχει πλέον χρόνος για χάσιμο. Η Χίος έχει περιέλθει δυστυχώς σε δίνη και οι ευθύνες είναι μεγάλες.

Πολύδωρος Λαμπρινούδης