Επίσκεψη του Μανώλη Βουρνού στην Βολισσό

 Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ανακοινώθηκε και η βράβευση τριών παραλίων της Αμανής με γαλάζια σημαία για το 2019. Η Γωνιά στον Μάναγρο, η Λήμνος και τα Αγιάσματα είναι για φέτος ενταγμένες στο δίκτυο των βραβευμένων ακτών της Ελλάδας.
Δείτε τις Φωτογραφίες
Τετ, 15/05/2019 - 06:15

Επίσκεψη στη Βολισσό έκαναν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού Πρωτοβουλία για τη Χίο μαζί με τον υποψήφιο Δήμαρχο Μανώλη Βουρνού.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου "Συναντήθηκαν με υποψηφίους του τοπικού συνδυασμού η Βολισσός αλλάζει μετά από πρόσκλησή τους, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε συνάντηση με κατοίκους και προέδρους της ευρύτερης περιοχής της Αμανής.

 Ο διάλογος που έγινε ήταν αρκετά γόνιμος μιας και ακούστηκαν απόψεις για μία πληθώρα ζητημάτων που αφορούν την περιοχή.

Ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να απαντήσει σε πολλά από τα ζητήματα τόσο απλής καθημερινότητας όσο και ευρύτερου αναπτυξιακού σχεδιασμού της περιοχής έτσι όπως τα έχει αναπτύξει μέχρι σήμερα η Πρωτοβουλία για τη Χίο και όπως τα σχεδιάζει για το μέλλον.

 Η πρόοδος που έχει σημειωθεί για την αναβάθμιση της περιοχής των Αγιασμάτων, τα έργα που πρόκειται να γίνουν στο λιμάνι της Βολισσού αλλά και θεσμοθέτηση χερσαίας ζώνης λιμένος, η λειτουργία του παλαιού ελαιουργείου σε χώρο για τη συλλογή Γιαλούρη, ζητήματα της διοικητικής δομής του δήμου στην Αμανή, θέματα που αφορούν τη διαχείριση του νερού, αλλά το κυριότερο η ανάγκη στήριξης των κρατικών δομών που λειτουργούν στη Βολισσό κυριάρχησαν στη συζήτηση.

 Στη συνάντηση ο δήμαρχος εξέφρασε τη βασική του πεποίθηση ότι η ανάπτυξη και η πρόοδος κατακτώνται βήμα-βήμα, με πολλά μικρά θέματα της καθημερινότητας, σκληρή δουλειά και όχι μόνο με μεγάλες ιδέες, αφορισμούς και ωραίες αφηγήσεις.

Ευχή όλων η ανάπτυξη ενός γόνιμου διαλόγου και ο διαρκής έλεγχος της προόδου στους στόχους που τίθενται.

 Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ανακοινώθηκε και η βράβευση τριών παραλιών της Αμανής με γαλάζια σημαία για το 2019. Η Γωνιά στον Μάναγρο, η Λήμνος και τα Αγιάσματα είναι για φέτος ενταγμένες στο δίκτυο των βραβευμένων ακτών της Ελλάδας."

Σχετικά Άρθρα