Χίος Μπροστά: Οι ψηφοφόροι μας δεν χειραγωγούνται

Τετ, 29/05/2019 - 13:10

Αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος κάνει ο συνδυασμός "Χίος Μπροστά" με επικεφαλής τον Γιάννη Καραβασίλη, ενώ ξεκαθαρίζει και τη στάση του εν' οψει του 2ου γύρου των δημοτικών εκλογών, αναφέροντας σε ανακοίνωσή του ότι οι ψηφοφόροι του δεν χειραγωγούνται.

Αναλυτικά σημειώνει:

"Σε διάστημα μικρότερο των δύο μηνών, προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε το πρόγραμμά μας στους δημότες της Χίου.

Δεχθήκαμε συντεταγμένο πόλεμο και συκοφάντηση στον προεκλογικό αγώνα -ακόμη και από άτομα που διαφημίζουν τον πολιτικό πολιτισμό- κάτι ασυνήθιστο και εντελώς ξένο ως προς τα ήθη και την ποιότητα που διαθέτει η κοινωνία του νησιού μας.

Παρ' όλ' αυτά ο λαός της Χίου μας τίμησε και τον ευχαριστούμε θερμά!

Εξασφαλίσαμε μία δυνατή εκπροσώπηση στο Δημοτικό Συμβούλιο. Η παρουσία μας σ' αυτό, διαβεβαιώνουμε ότι θα στηρίζει τις αρχές μας, το όραμά μας και τα συμφέροντα της κοινωνίας του νησιού. Θα είναι εποικοδομητική μέσα στο πλαίσια που ορίζει ο πολιτισμός μας και το πρόγραμμά μας.

Σχετικά με την 2η Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών θεωρούμε ότι οι ψηφοφόροι μας είναι σκεπτόμενοι πολίτες, δεν χειραγωγούνται και ως εκ τούτου θα επιλέξουν ελεύθερα ποιον θα ψηφίσουν, ως τον επόμενο Δήμαρχο.

Ο συνδυασμός μας δεν θα σταματήσει να διεκδικεί ένα καλύτερο αύριο, ανεξαρτήτως του προσώπου που θα εκλεγεί Δήμαρχος Χίου."

Σχετικά Άρθρα