Χίος, Τρίτη 15 Οκτωβρίου

Χίος Μπροστά: Οι ψηφοφόροι μας δεν χειραγωγούνται

Τετ, 29/05/2019 - 13:10

Αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος κάνει ο συνδυασμός "Χίος Μπροστά" με επικεφαλής τον Γιάννη Καραβασίλη, ενώ ξεκαθαρίζει και τη στάση του εν' οψει του 2ου γύρου των δημοτικών εκλογών, αναφέροντας σε ανακοίνωσή του ότι οι ψηφοφόροι του δεν χειραγωγούνται.

Αναλυτικά σημειώνει:

"Σε διάστημα μικρότερο των δύο μηνών, προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε το πρόγραμμά μας στους δημότες της Χίου.

Δεχθήκαμε συντεταγμένο πόλεμο και συκοφάντηση στον προεκλογικό αγώνα -ακόμη και από άτομα που διαφημίζουν τον πολιτικό πολιτισμό- κάτι ασυνήθιστο και εντελώς ξένο ως προς τα ήθη και την ποιότητα που διαθέτει η κοινωνία του νησιού μας.

Παρ' όλ' αυτά ο λαός της Χίου μας τίμησε και τον ευχαριστούμε θερμά!

Εξασφαλίσαμε μία δυνατή εκπροσώπηση στο Δημοτικό Συμβούλιο. Η παρουσία μας σ' αυτό, διαβεβαιώνουμε ότι θα στηρίζει τις αρχές μας, το όραμά μας και τα συμφέροντα της κοινωνίας του νησιού. Θα είναι εποικοδομητική μέσα στο πλαίσια που ορίζει ο πολιτισμός μας και το πρόγραμμά μας.

Σχετικά με την 2η Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών θεωρούμε ότι οι ψηφοφόροι μας είναι σκεπτόμενοι πολίτες, δεν χειραγωγούνται και ως εκ τούτου θα επιλέξουν ελεύθερα ποιον θα ψηφίσουν, ως τον επόμενο Δήμαρχο.

Ο συνδυασμός μας δεν θα σταματήσει να διεκδικεί ένα καλύτερο αύριο, ανεξαρτήτως του προσώπου που θα εκλεγεί Δήμαρχος Χίου."

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 11/07/2019 - 15:40

Οι τελευταίες εκλογές διεξήχθησαν σε ένα έντονα πολωτικό κλίμα. Παρ’ όλα αυτά το Κίνημα Αλλαγής κατόρθωσε να αυξήσει τη δυναμική του στη Χίο πλησιάζοντας τους 5.000 ψήφους και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε ειλικρινά.

Προσφυγικό – μεταναστευτικό, ολοκλήρωση υποδομών τουρισμού και οικονομία ήταν τα θέματα που πρόβαλα προεκλογικά και έκανα γνωστά σε όλους τους πολίτες μας.

Γι’ αυτά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να διεκδικούμε.

Ανάλογες δεσμεύσεις για τα ανωτέρω θέματα έχουν γίνει και από νεοεκλεγέντες αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τοy Κοινοβουλίου. Οι νησιώτες μας περιμένουν να γίνουν πράξη.

Εξάλλου δεν υπάρχει πλέον χρόνος για χάσιμο. Η Χίος έχει περιέλθει δυστυχώς σε δίνη και οι ευθύνες είναι μεγάλες.

Πολύδωρος Λαμπρινούδης